Ellos tänä keväänä

1.2.2016


Ellos yllättää positiivisesti vuosi toisensa jälkeen. Tänä keväänä valikoimissa on taas monen monta kivaa juttua, joita käyttää stailauksissa ja oman kodin sisustuksessa. Kokosin teille kolme kollaasia kevään uutuuksista, ensimmäisenä makuuhuone.








Elloksen tuotekuvien stailaukset ovat kyllä houkuttevia, niitä voi käyttää inspiraationa makuuhuoneiden stailauksissa ja petauksissa. Laadukkaat materiaalit ja pehmeät pastellisävyt ovat pääosissa makuuhuoneen suosikeissamme. Teimme yhden tilauksen heti vuodenvaihteen jälkeen ja ihastuin heidän puuvillaperkaalilakanoihin yli kaiken. Materiaali tuntui todella ylelliseltä ja laadukkaalta. Se on tavallista puuvillaa arvokkaampi materiaali mutta on paksumpaa ja tiheämpää, eikä rypisty niin helposti. Nyt täytyy sanoa, että minulla ei ole kokemusta miten materiaali kestää pesut ja jos teillä on siitä kokemusta, vinkatkaa toki! Harkitsen näitä nimittäin omienkin lasten huoneisiin.

Elloksella on herkullisen värisiä pellavalakanoita tänä keväänä mutta luulen että pellavissa käännymme Hm&Homen puoleen, melkein puolet halvempia kun ovat. Puuvillaisia lakanoita, koristetyynyjä sekä päiväpeittoja ajattelin kyllä laittaa tilaukseen.









Lastenhuoneeseen löysin myöskin kivoja juttuja. Joanna-matto sopii pieneen lastenhuoneeseen, koska sen ainoa saatavilla oleva koko on 140*200cm. Vuoteeseen voisi pedata kauniinväriset Amira-lakanat ja suloiset Aline- ja Josefine-tyynyt. Myös mustavalkoinen Sheba-tyynynpäällinen ihastuttaa, tätä olemmekin jo yhdessä lastenhuoneessa käyttäneet.





Olohuoneen kollaasi näyttää kovin mustavalkoiselta mutta tähän pohjaan on hyvä yhdistellä kauden muita värejä. Erityisen hyvältä näiden kanssa näyttävät Pantonen vuoden värit mutta toki muutkin sopivat. Suuret villamatot ovat Elloksella edullisia ja pienhuonekaluista ihastuin mustaan Morris-vaunuun. Sitä voi käyttää melkein missä huoneessa vain ja on mahtava paikka erilaisten asetelmien tekoon. Myös sohvapöytien valikoima on laaja. Marble-valaisimeen olen iskenyt silmäni jo viime syksynä ja ehkäpä tänä keväänä laitan sen vihdoin tilaukseen.

Ajattelin siis seuraavaksi naputella tilauksen Ellokselle, jotta saamme taas uusia tuulia stailauksiin. Oletko sinä jo hyödyntänyt Elloksen alennukset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti