Kalliolla kukkulalla

10.2.2016


Kirkkonummen Sarfvikissa, vain kivenheiton päässä Espoosta ja meren rannasta sijaitsee Hartelan upouusi kerrostaloyhtiö, Sarfvikin Ukonhattu. Talo on rakennettu korkealle kalliolle ja sen useasta asunnosta on upeat näkymät merelle ja Sarfvik golfin viheriöille. Ja vaikka luonto on lähellä, ovat palvelutkin vain pienen matkan päässä Espoon Kivenlahdessa. Matka Helsingin keskustaan vie puoli tuntia ja Kirkkonummen keskustaan vartin verran. Golfin harrastajalle paikka on mitä parhain, kenttä on vain kävelymatkan päässä kotiovelta.

Stailasimme Ukonhatusta kolmion kodikkaaksi ja pehmeäksi pariskunnan asunnoksi. Toisen makuuhuoneen sisustimme työhuoneeksi. Alla näet lopputuloksen, mitäs pidät?



Olohuone ja tilava avokeittiö ovat yhtä suurta tilaa, jonne saimme kaikki toiminnot hyvin mahtumaan. Ikkunan alle sijoitimme Ikean uutuussohvan Norrsborgin, jonka muotokielestä tykkään kovasti. Lisäksi siinä on ihanat koivuiset jalat. Sohvapöydän olemme tehneet itse vanhasta ovesta ja suurimmista irtopyöristä, jotka rautakaupan valikoimista löysimme. Sohvapöydän päälle löysimme Bauhausista pyöreän metallivalaisimen, joka tuo kivaa kontrastia rouheaan pöytään. Nojatuoli on Iskun Chic.




Jätimme suuren maalauksen rennosti nojaamaan olohuoneen seinää vasten, toimii hyvin noinkin. Kirsikankukat tuovat jo lupauksen keväästä.





Avokeittiö on tilava ja suuri ruokapöytä mahtuu ikkunan eteen mainiosti. Tuolit ovat Jyskistä ja pöytä Ikeasta. Pöytään katoimme aamiaisen neljälle.




Makuuhuoneesta tuli todella pehmeä ja kaunis. Rakensimme petauksen Elloksen vuodevaatteista ja Annon uutuustekstiileistä. Nuo ihanat marokkolaishenkiset tyynyt olivat juuri tulleet Kodin1-liikkeeseen, itse asiassa löysimme ne rullakosta vasta matkalla hyllyyn! Yöpöydät ovat Iskusta.




Työhuoneeseen sijoitimme pienen työpöydän ikkunan eteen ja kevytrakenteisen kirjahyllyn. Työtuoli on Calligariksen valikoimista ja ostettu Vepsäläiseltä. 

Jos kiinnostuit, käy ihmeessä lukemassa lisää Hartelan sivuilta. Olisiko tässä unelma-asuntosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti