Ainutlaatuista asumista Helsingin keskustassa

18.2.2016


Lemminkäisen viime vuonna valmistunut Helsingin Arietta saa stailaajan haukkomaan henkeään, niin hieno kohde on. Tällaisia asuntoja pääsemme todella harvoin sisustamaan, harvinaista herkkua siis meillekin!
Sijainti on aivan ainutlaatuinen, tämän lähempänä Helsingin ydinkeskustaa ei voi enää asua. Ainakaan uudessa, vastarakennetussa talossa. Ikkunoista avautuvat maisemat Finlandia-talolle ja Töölönlahdelle. Rautatieasemalle kävelet vain pari minuuttia, Stockmannille viisi. 

Talon asunnot on suunniteltu ja rakennettu alusta lähtien huolella ja korkealuokkaisesti. Ajattomat materiaalit sopivat täydellisesti klassiseen töölöläiskotiin. Asuntojen lautaparketit ovat vaaleaa, huikaisevan kaunista puuta. Keittiöt ovat huippuvarusteltuja ja tasot ovat kvartsia. Jo talon rappukäytävä on hämmästyttävän kaunis graniittilattioineen ja kaarevine muotoineen. 

Olemme stailanneet kolme erilaista asuntoa Ariettaan ja tässä kuvia yhdestä niistä. Tämän asunnon kohdalla halusimme tavoitella klassista sisustusta ja harmoonista tunnelmaa. Emme ole tavoillemme uskollisina leikitelleet väreillä, pitäytyneet enemmänkin turvallisissa harmaassa ja beigessä. Mustaa tai tummanharmaata tuomme usein antamaan sisustukseen särmää.








Kaunis harmaa sohva on Adean Skannolle suunnittelema ja nojatuolit sekä maton olemme hankkineet Vepsäläiseltä. Ikeasta löysimme sisustukseen sopivat jalkavalaisimet, jotka sijoittelimme molemmin puolin sohvaa.

Kuvissa näkyvä terassi toimii lisähuoneena puolet vuodesta, urbaanit näkymät antavat Töölönlahdelle. Terassin tuolit ovat Vepsäläiseltä.






Makuuhuone on rauhallinen ja niukasti sisustettu. Vuodetekstiilit ovat Habitatista ja valaisimet Ikeasta. Yöpöydät ovat Adean D-pöydät.





Tämä on ehdottomasti lempinäkymäni tässä asunnossa. Keittiön kokovalkoinen ilme yhdistettynä jykevään tammipöytään ja mustiin tuoleihin. Ja huomatkaa näkymä Finlandia-talolle!





Todellinen unelma-asunto urbaania elämää rakastavalle. Lähemmin kohteeseen pääsen tutustumaan kohteen sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti