Meren päällä

29.1.2016


Törmäsin yksi päivä koneellani näihin stailikuviin viime toukokuulta ja ajattelin tulla jakamaan ne myös teille tänne blogin puolelle. Muistan elävästi kun rakensimme tuota kohdetta, maisemat sen viikkoisen toimiston ikkunasta olivat suorastaan huikeat vai mitä sanotte?











Kyseessä on aivan ainutlaatuinen Yit:n arvokohde Helsingin Lauttasaaressa. Helsingin Jaakari on rakennettu osittain meren päälle ja näkymät asuntojen lasitetuilta terasseilta ja ikkunoista avautuvat esteettömästi avomerelle ja Helsinkiin.





Olimme saaneet tilaajalta toiveen tehdä stailauksesta moderni ja tyylikäs, arvokohteen henkeen sopiva. Löysimme tähän tarkoitukseen sopivan valkoisen nahkasohvan Vepsäläiseltä ja sen kaveriksi Interfacen nahkaiset Zip-tuolit. Pyöreät pikkupöydät ovat Adean ja matto Vm-Carpetin. 





Olohuone on valtava ja se suorastaan kylpee valossa. Tilan kalustaminen oli kuitenkin haastavaa ikkunoiden, käytävän ja pylväiden vuoksi. Sijoitimmekin sohvan rohkeasti keskelle huonetta ja ratkaisu on toimiva, nyt siitä voi ihailla kaunista merimaisemaa ja vaikutelma jää kuitenkin ilmavaksi.






Ruokailutilan suuren ruokapöydän ja Jazz-tuolit tilasimme Kaanilta, Vitan kauniit valaisimet luovat tunnelmaa.






Suuren tilan lisäksi olohuoneesta löytyy kompakti tv-nurkkaus, jonne sijoitimme Novapakin tyylikkään Day-sohvan ja nojatuolin. Tv-taso on Kaanilta ja sohvapöydät Hayn. Sohvaltakin on esteetön merimaisema.






Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota korkealaatuisiin materiaaleihin ja ratkaisut ovat loppuun asti mietittyjä. Tyylikkäästä avokeittiöstä on kulku asuntoa kiertävälle terassille, joten myös terassin ruokapöytä on aivan keittiön tuntumassa.




Makuuhuoneen sisustimme rauhallisin värein. Vuodevaatteet Habitat, pääty ja sängyn päädyssä oleva säilytyspenkki Novapak.





Aivan ainutlaatuinen paikka, asunto ja maisema. Tämä unelma-asunto on vieläkin myytävänä ja tarkemmin siihen pääset tutustumaan täällä  Mitäs pidät stailauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti