Uusi perheasunto Kivistössä

26.11.2017






Pari viikkoa sitten esittelin teille pienemmän Kivistön stailatuista asunnoista ja nyt ajattelin kertoa hiukan siitä isommasta. Edellisen jutun voit käydä lukemassa täällä. Tämä perheasunto on kiva ja todella toimiva pohjaltaan ja siinä on kaikki mitä toivoa saattaa; oma sauna, lasitettu parveke, vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä ja erillinen wc muutamia mainitakseni. Lisäksi tietysti laadukkaat materiaalit Yit:n tapaan. Näihin 66 neliöön on saatu nerokkaasti mahtumaan kaikki tarvittava pienelle perheelle, makuuhuoneetkin ovat kunnon kokoisia.





Olohuone ja keittiö/ruokailutila ovat yhtä tilaa niinkuin nykyään melkein aina näissä uudiskohteissa. Ja tuohan se tilantuntua, lisäksi on mukava että koko perhe voi puuhastella ja oleskella yhdessä samassa tilassa. Laadukas vaaleanharmaa sohva on Ht Collectionin ja graafinen mustavalkoinen raitamatto on Vm-Carpetin. Tässä voisin myös vinkata teille pääkaupunkiseudulta oleville lukijoille, että Vm-Carpetilla on iso outlet-myymälä Vantaan Tammistossa. Kannattaa käydä siellä katsastamassa mattovalikoima ja värit, ne kun netissä näyttävät hieman erilaisilta kuin myymälässä tai kotona. Outletista voit myös tehdä edullisia löytöjä. Sohvapöytä on ostettu Jyskistä ja hauskat korit Cobellosta.







Ruokailutilaan sijoitimme Ikean bambujalkaisen pöydän ja Jyskin tuolit. Ne antavat pehmeyttä suuren mustavalkoisen maton rinnalle. Ruokailutila kylpee valossa suurten ikkunoiden edessä.










Jälleen kerran makuuhuoneen rauhallinen ilme on suosikkini koko asunnossa. Vaikka tekstiilit ovat hennon beiget ja verhotkin valkoiset, ei vaikutelma ole siltikään tylsä vaan ennemminkin seesteinen. Hieman väriä petaukseen tuo yksi mykistetyn vihreä tyyny. Tämä vihreä on ehdottomasti yksi lempiväreistäni, se sopii niin harmaan kun beigenkin rinnalle. Tästä makuuhuoneesta on käynti sekä vaatehuoneeseen että lasitetulle parvekkeelle. 


Parvekkeelle toimme Annon villamaton antamaan pehmeyttä jalkojen alle sekä Vepsäläisen kevyet taittotuolit. Kätevä pikkupöytä on aikoinaan ostettu Kodin1 konkurssimyynnistä. 





Lastenhuoneessa sama värimaailma jatkuu. Vihreät vuodevaatteet ovat Stockmannilta ja työpöytä ja tuoli on hankittu Jyskistä. Aina työpöydällä ei tarvitse olla valaisinta, myös lattiavalaisimia voi käyttää työvalona. Tässä pöydän viereen pääsi Ikean valo. Desenion taulu nojailee ikkunaan. 





Nämä Kivistön uudet asunnot kannattaa katsastaa, jos haluaa asua suhteellisen edullisesti mutta kuitenkin mukavasti urbaanilla, kasvavalla alueella. Yit kohdesivuilla voit käydä myös katsomassa Unrealerin toteuttamat 3d-tilaesitellyt stailatuista asunnoista. Videoiden avulla pääset vierailemaan asunnoissa ja tila hahmottuu aivan uudella tavalla kuviin verrattuna.

Nyt oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Moi! Osaatko sanoa mistä noi parvekkella olevat tyynyt on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Malla, tyynyt on muistaakseni H&M home mallistoa. Hankittu kesällä ja heillähän vaihtuu tuotteet melko tiuhaa tahtia :) t niina/ stailia

      Poista