Kaksio rivitalossa

6.9.2016


Me emme suinkaan stailaa asuntoja ainoastaan pääkaupunkiseudulla vaan silloin tällöin pakkaamme kimpsut ja kampsut pakuumme ja ajamme maakuntiin. Eilen starttasimme aamuvarhaisella ja ajoimme Lempäälään, Pyhäjärven äärelle lähelle Tamperetta.

Tämän viikon ensimmäinen kohde on Ta-yhtiöiden asumisoikeusasunto, kaksio upouudessa rivitalossa. Asunnossa on 49 hyvin suunniteltua neliötä ja näihin neliöihin saimme kaiken tarvittavan mahtumaan. Tämä soveltuu todella hyvin pariskunnan asunnoksi, yksineläjälle tilaa on ruhtinaallisesti!

Todellista luksusta asunnoissa on omat saunat sekä omat pienet pihat. Asunnoissa on myös vaatehuoneet sekä kylmät varastotilat sisäänkäyntien yhteydessä. 

Alue on todella rauhallinen ja kaunis. Maakalan kylä sijaitsee aivan Pyhäjärven äärellä mutta kuitenkin vain kivenheiton päässä Lempäälän keskustan palveluista. Ideaparkiin ajaa kymmennessä minuutissa, Tampereelle kilometrejä on reilu 20.






Olohuoneesta tuli kodikas. Suuri villamatto tuo pehmeyttä ja lämpöä tummalle ja hieman kylmän väriselle laminaattilattialle. Matto ja sohva ovat Ikeasta ja Shapesin nojatuoli on ostettu Vepsäläiseltä. Adean D-pöydät ovat kuin tehtyjä pieniin tiloihin ja niitä on todella kätevä liikutella. Tekstiilit tuttuun tapaan H&M Home.







Tässä hieman laajempaa kuvaa olohuoneesta ja avokeittiöstä. Tämä on taas loistava esimerkki tilasta, joka näyttää paljon pienemmältä tyhjänä kuin kalustettuna. Stailaus todella toimii ja auttaa ihmisiä näkemään mitä tilaan oikeasti mahtuu. Pienen pyöreän pöydän ympärille sijoitimme Iskun Tenor-tuolit, hieman korkeampi tv-taso on Ikeasta. Pöydän päällä oleva valaisin on Normann Copenhagenin Norm 12. Stailaajalle painajainen kasata ja kuljettaa mutta niin kaunis :)

Olohuoneesta on käynti omalla pienelle terassille ja pihalle, jolloin ateriat voi kattaa kätevästi myös ulos!






Eteinen näytti ensin pitkältä käytävältä mutta saimme siihen käytännöllisesti sijoitettua kapean tason. Tätä tasoa voi käyttää vaikka työpisteenä, tilaa on myös tuolille. Nyt sijoittelimme tasolle  Habitatin valaisimen ja Playtypen taulun. Eteisessä on hyvä olla paikka postille ja avaimille. Tässä Jyskin tasossa on pienet laatikot minne tilpehöörit voi piilottaa kotiin tullessa.





Makuuhuoneessa on rauhallinen tunnelma. Sängynpääty on Ikeasta ja vuodevaatteet Balmuirin, yöpöytänä Adean D-pöytä. 







Itse tykkäsin stailauksesta kovasti, mitä sinä pidät?

Jos kiinnostuit kohteesta ja haluat lukea lisää, voit tehdä sen täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti