Vantaan Solberga

13.9.2016


Kun suuntasimme tähän viime viikon stailikohteeseen, ensimmäisenä kiinnitimme huomiomme todella kauniisiin maisemiin. Tämä luonnonkaunis metsäinen alue, jolle Vantaan Solberga on rakennettu sijaitsee hieman piilossa, Metsänhoitajankujan päässä. 

Seuraavaksi ihastuksen huokauksia aiheutti samalla tontilla sijaitseva vanha tiilitalo, entinen metsänhoitolaitoksen professorin asunto, joka nyt on saneerattu talon henkeä kunnioittaen seitsemäksi asunnoksi. Nämäkin asunnot ovat myynnissä ja kohteeseen voit tutustua tarkemmin  täällä.

Stailasimme Solbergasta kaksion äskettäin valmistuneessa luhtitalossa. Tässä 52-neliöisessä kaksiossa on todella selkeä pohja; hyvin suunnitellut neliöt joko pariskunnalle tai yksineläjälle. Lisäksi huoneistot on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja laadukkailla materiaaleilla.









Olohuoneeseen kannoimme ensimmäisenä Ht-collectionin tummanharmaan Como-sohvan. Sen kaveriksi toimme Elloksen ihanan villamaton ja Adean Band-pöydän sekä rahin. Sohvapöydän päälle ripustimme Normann Copenhagenin Xl-valaisimen. Seinään nojaava juliste on tilattu Deseniolta ja sohvan tyynyt Missonilta.




Jälleen kerran tilaan sopi parhaiten pyöreä ruokapöytä. Pöytä on Ikean Billsta ja tuolit on ostettu aikoinaan Askosta. 





Keittiö on valoisa ja mitä luksusta onkaan katsella tiskatessa ulos kaunista, metsäistä maisemaa!





Makuuhuoneen väritys on rauhallinen. Elloksen tummanharmaat vuodetekstiilit ovat saaneet seuraa H&M Homen ja Iskun tekstiileistä. Sirot yöpöydät on ostettu Kruunukalusteesta ja valaisimet Ellokselta. Valaisimissa on kaunis muotoilu ja tyylikkäät messinkiset yksityiskohdat.





Tässä asetelma, jonka tein sohvapöydälle. Kauniit kirjat ovat edullinen sisustusvinkki. Messinki on taas ruvennut kiinnostamaan parin vuoden tauon jälkeen ja näyttää todella raikkaalta mustan, valkoisen ja vihreän seurana, se tuo kaivattua lämpöä sisustukseen. Nämä kauniit kynttilänjalat ovat H&M:n valikoimista.




Mitä pidit stailauksesta? Jos kiinnostuit kohteesta, tarkemmat tiedot siitä löydät Master-kotien sivuilta.

Aurinkoista ja kirpakkaa syyskuista tiistaita!

3 kommenttia:

  1. Kaunista! Saakohan HT-collectionin kaikkiin sohviin noita jalkoja? Myös yöpöydät lähti hankintaan! Ihana stailaus. Teettekö stailauksia yksityiskoteihin. Asumme myös Vantaalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Anteeksi, että vastaus on kestänyt... Voin tarkistaa tuon jalka-asian Ht:lta mutta uskon että onnistuu! Teemme myös yksityiskoteihin stailausta ja sisustussuunnittelua, otathan yhteyttä:)

      Poista
  2. Hei! Osaatko sanoa mikä tuon Ht collectionin kankaan nimi olikaan? :)

    VastaaPoista