Järvenpään Hiillos

23.9.2016


Järvenpään keskustan pohjoispuolella, rauhallisella Pajalan alueella sijaitsee tämä Yit:n uusi viihtyisä kerrostalo. Pajalassa asut lähellä kaikkea; palvelut, harrastukset ja koulut ovat kävelymatkan päässä ja juna-asema aivan kivenheiton päässä. Junalla matka Helsingin keskustaan taittuu nopeasti puolessa tunnissa. 

Hiilloksessa asut mukavasti. Hissitalossa on kaikki mitä tarvitset; asunnoissa lasitetut parvekkeet, asuintiloissa parketit ja kosteissa tiloissa miellyttävä lattialämmitys. Lisäksi neliöt ovat hyvin suunniteltuja. 

Stailasimme juuri ennen kesälomia Hiillokseen kompaktin 43-neliöisen kaksion. Saimme tilaajalta pyynnön stailata kohde hieman varttuneempaan makuun, tällainen siitä sitten tuli!








Sohvaksi valitsimme Ikean Söderhamnin oljenkeltaisella verhoilulla. Sen kaveriksi sopivat Iskun nojatuoli ja Ikean Vittsjö-sohvapöytä. Taas kerran käytimme H&M:n tekstiilejä, kesän suosikiksi nousseessa petroolinsinisessä sävyssä. Olohuoneen taulut ovat Granitin ja pöytävalaisin Secton.






Keittiössä on yhdelle ihmiselle kaikki tarpeellinen. Ikean Salmi-pöytä on tarpeeksi pieni tilaan, kuitenkin sen ympärille mahtuu hyvin kolme tuolia. Tuolit ovat Jyskistä ja kattaus sekoitus Annoa ja Ikeaa.






Makuuhuoneessa vallitsee rauhallinen tunnelma. Päiväpeitto on Stockmannilta ja vuodevaatteet Balmuirin perkaalipuuvillaa. Yöpöydät ovat Ikean Malmit ja valaisimet Clas Ohlsonilta.







Lasitettu parveke on parasta tässä asunnossa. Se sijaitsee rauhallisen sisäpihan puolella ja toimii lasituksensa ansiosta lisähuoneena puolet vuodesta. Parvekkeen sisustimme Ikean kalusteilla ja H&M Homen tekstiileillä.


Tämä taloyhtiö valmistuu pian ja muuttamaan pääsee jo ensi kuun lopussa. Täällä pääset tutustumaan kohteeseen tarkemmin. Onko tässä uusi kotisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti