Kompakti kolmio pienelle perheelle

4.10.2016


Elokuussa stailasimme ensimmäisen asunnon Helsingin Sienasta ja viime viikolla oli vuorossa pieni kolmio samasta talosta. Tuossa edellisessä postauksessa kerroinkin enemmän uudesta Kuninkaantammen alueesta, joten nyt keskityn ainoastaan tekemäämme sisustukseen.


Stailasimme nyt kolmion, jonka neliöt eivät olleet helpoimmasta päästä. Mutta jälleen kerran kalustamisen jälkeen, tila näytti paljon avarammalta ja kaikki tarvittava pienelle perheelle mahtuu hyvin. Kyllä se vaan niin on, että oikeankokoisilla kalusteilla ja järkevällä sijoittelulla on paljon merkitystä!





Olohuoneen sohva on kotimaisen Novapakin Day. Väri ei ole stailaajalle helpoin mahdollinen mutta melko vähillä vaurioilla olemme saaneet liikuteltua tätä yksilöä. Sohvassa on siro muoto ja mustat tereet tuovat siihen ryhtiä. Jos Novapak ei ole teille entuudestaan tuttu, suosittelen tutustumaan. Kaikki heidän kalusteensa ovat laadukkaita ja valmistetaan Lahdessa, täältä voit lukea lisää. 


Koska olohuone on aika kapea, emme halunneet tukkia tilaa suurella sohvapöydällä vaan sivupöytä on pieni ja siro. Villamatto ja jalkavalaisin ovat Ikeasta. Sohvan tekstiilit ovat sekoitus H&M:ää, Pentikiä. Pirtsakka keltainen tyyny on ostettu aikoinaan helsinkiläisestä Prologuesta.



Tässä vielä olohuone kuvattuna sohvan vierestä. Vastakkainen seinä oli kuin tehty pitkälle tasolle, joten sijoitimme siihen kaksi Ikean Tofteryd-tasoa vierekkäin. Näin saimme paikan televisiolle, viherkasveille ja asetelmille. 

On sääli, ettemme voi käyttää stailauksissamme oikeita kasveja mutta hämmästyttävän aidon näköisiä silkkikasveja olemme hankkineet Lauttasaaressa sijaitsevalta Viherviisikolta. Kasvien kauniit mustat ruukut ovat Granitista. Taulu on tehty tapetinpalasta ja Ikean Ribba-kehyksestä. Kirjapinon päällä tunnelmavaloa antaa suloinen mini-Block!






Keittiö sijaitsee olohuoneen toisessa päässä eikä ruokapöydälle jäänyt suuren suurta tilaa. Ikean bambujalkainen pyöreä pöytä kuitenkin mahtui hyvin ja jätti tilaa kululle kylpyhuoneeseen ja vaatehuoneeseen. Tuolit niinikään Ikeasta ja matto H&M Home.





Halusin vähän jo fiilistellä syksyä ja kylmeneviä ilmoja, joten sytytin kynttilän kuvaushetkellä tuomaan tunnelmaa. Kultaiset sisustusesineet ovat H&M:n syksyn valikoimista.






Makuuhuoneen harmaata linjaa piristävät Ikean Sanela-tyynyt lämpimän keltaisena, todella kaunis väriyhdistelmä! Vuodevaatteet ovat Habitatista ja vohvelipeite Pentikistä. Yöpöytänä toimii Adean tummanharmaa pikkupöytä ja villamatto Ikean Basnäs. Tanskalaisen Vitan valaisin on ostettu Stockmannilta ja se antaa todella kauniin valon.






Lastenhuone on pitkä ja kapea tila, jonka toisessa päässä on kaapit ja toisessa ikkuna. Sängyn sijoitimme pitkälle seinälle ja sen viereen toimme Granitin mustan tiipiin. Tuolle paikalle olisi hyvin voinut sijoittaa vaikka pienen työ- tai askartelupöydän. Itse asiassa saimme sänkyä vastapäätä vielä pienen pöydän tuoleineen mahtumaan, en vain huomannut kuvata sitä. Vuodevaatteet ovat Ratian ja muut tekstiilit H&M Homesta.






Granitin tiipii on hauska majapaikka pienille lapsille. Suloiset puput löytyivät nekin H&M Homesta ja mustavalkoinen tyyny on ostettu aikoinaan Helsingin Mokosta. Hennon vaaleanpunainen verho on Stockmannilta ja putkessa kiinni oleva nipsuvalaisin on Ikean Ranarp. 





Sellainen stailaus tällä kertaa, mitäs piditte? Tämä talo valmistuu pian ja vuokra-asukkaat pääsevät muuttamaan upouusiin asuntoihin marraskuun lopussa. 

Kirpeitä ja aurinkoisia syyspäiviä teille! 

4 kommenttia:

  1. Olin katsomassa näitä asuntoja ja itseasiassa muutankin yhteen näistä asunnoista parin kk päästä. Ihastelin sisustusta! Täytyy sanoa, että olette sisustaneet asunnon todella kauniisti! Kiiitos kaunis! Upeaa jälkeä olette saaneet aikaiseksi! Himoitsin tuota sohvaa ja mietin, että haluaisin juuri tuollaisen sohvan kotiini. Onkohan sohva minkä hintainen? Mihin muuten/ mitä tavaroille tapahtuu näyttöjen jälkeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos paljon kauniista sanoistasi, lämmittävät stailaajan mieltä:) Meillä tavarat menevät yleensä seuraaviin kohteisiin ja sitten jossakin vaiheessa myymme vanhoja pois. Me rakennamme koko ajan uusia stailauksia, joten huonekalujen ja pientavaran menekki on suurta! Sohva-asiassa kannattaa ottaa yhteyttä Novapakiin, muistaakseni sohva on kotimaiseksi ja laadukkaaksi sohvaksi oikein kohtuuhintainen.

      Poista
  2. Ihanan näköistä! Te teette kyllä aivan mieletöntä työtä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jossu! Aina on mukava kuulla, että ihmiset tykkäävät sisustuksistamme :)

      Poista