Uusi, uljas Kuninkaantammi

19.8.2016


Ihanaa perjantaita!

Tällä viikolla pääsimme stailaamaan hurmaavan pikkukodin Luoteis-Helsinkiin, aivan keskuspuiston ja Vantaanjoen tuntumaan. Kuninkaantammi on upouusi asuinalue, joka on aloittanut muodonmuutoksensa vanhasta teollisuusalueesta 5000 asukkaan kaupunginosaksi. Tälle alueelle rakennetaan pääasiassa kerrostaloja mutta aluetta ympäröivät myös pientalot puistoineen. Monipuoliset viheralueet ja ulkoilureitit ovat alueen ehdottomia valttikortteja. Nämä Skanskan rakentamat vuokratalot ovatkin alueen ensimmäisiä rakennuksia ja alueen rakentaminen kiihtyy ensi vuonna.

Stailasimme Helsingin Sienasta ensimmäisenä valoisan ja kompaktin kaksion. Pohja asunnossa on selkeä ja huonekalut oli helppo sijoitella. Mahtava koti vaikka nuorelle parille! 

Koska asunnossa vallitsi hieman kylmä tunnelma vaaleanharmaine lattioineen, lämmitimme tunnelmaa tuomalla sisustukseen koreja, puuta ja juuttia. Mielestäni Ikean juuttimatto tuo juuri sopivasti pehmeyttä sisustukseen.

Olohuoneeseen toimme sohvaksi Adean Band-palasen, joka sopi kun nenä päähän tilaan. Koska sohva ei ole suuren suuri, mahtui sen viereen vielä  lipasto. Tarpeellinen kapistus eteisessä.





Lipasto ja ruokapöytä Ikeasta, tarjotinpöytä ja pikkujakkara Pentikistä, tuolit Jyskistä ja vanhat korit kirpputorilta.





Turvauduin taas H&M:n valikoimiin kun lähdin etsimään tekstiilejä sisustukseen. Olen sanonut tämän ennenkin, mutta mahtavaa kun meillä on tällainen kauppa! Valikoimat vaihtuvat tiheään ja aina on uutta kivaa tarjolla. Ja tietenkin edulliseen hintaan. 








Hauska timantti-printti on Deseniosta ja korikassi Tine K:n.





Kauniit pastelliset vuodevaatteet löysin Hemtexiltä, yöpöytä on ostettu viime vuonna Hobby Hallista. Yövalo Ikean Sinnerlig-sarjaa.





Aamiainen kahdelle on katettu! Ei hullumpi vuokra-asunto vaikkapa nuorelle parille. Kaikki tarvittava mahtuu näiden seinien sisään ja kokonaisuuden kruunaa tilava ja lasitettu parveke.

Näiden kuvien kautta toivotan teille oikein aurinkoista viikonloppua. Nauttikaa, sillä se saattaa olla kesän viimeinen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti