Sipoonrannan Jooli

12.8.2016


Helsingin ja Sipoon rajalla sijaitsee ainutlaatuinen alue aivan meren rannalla. Sipoonranta on ihmisläheinen rantakaupunkimiljöö, joka rakentuu pikkuhiljaa kohtauspaikaksi saaristolaisille ja kaikille ympäristön asukkaille. Sinne on suunniteltu kattavat palvelut kauppoineen ja päiväkoteineen, jo nyt siellä toimii kahvilaravintola.
Sipoonrannan Jooli on yhdentoista asunnon yhtiö merenrannan läheisyydessä. Yhtiössä on koteja kolmea tyyppiä, sekä pari- että erillistaloja. Näissä taloissa asut kuin omakotitalossa; sinulla on terassi ja oleskelupiha sekä autopaikat aivan talon läheisyydessä. Sipoonranta on ihanteellinen miljöö aktiiviselle perheelle; uinnin, melonnan ja veneilyn lisäksi voi harrastaa talvisin esim. retkiluistelua ja hiihtoa, aivan oman kodin läheisyydessä. Lisäksi Joolin asukkailla on mahdollisuus vuokrata venepaikka kivenheiton päästä kotiovesta.

Stailasimme Jooliin 96-neliöisen valoisan erillistalon. Kohderyhmänä on 2-lapsinen perhe, joista toinen lapsi on kouluiässä ja toinen pienempi. Selkeäpohjaiseen asuntoon saimme hyvin kaikki tarvittavat toiminnot mahtumaan.











Kodin sydän on avara avokeittiö, jossa on kiva kokkailla. Kaappitilaa on runsaasti ja viereiselle seinälle laitoimme vielä avohyllyn kauneimmille astioille tai vaikkapa keittokirjoille. Pyöreän ruokapöydän sijoitimme keskelle tilaa, näin kulkuväylät eivät tukkiinnu ja pöytä on kätevästi aivan keittiön läheisyydessä. Pyöreä matto ruokapöydän alla pehmentää kivasti.






Sijoitimme Adean Band-sohvan keskelle huonetta ja se sopi siihen mitoitukseltaan hienosti. Vastapäätä sohvaa on tv-taso ja mattona pyöreä Ikean Ådum, samanlainen kun ruokapöydän alla. Sohvan tekstiilit ovat H&M Homesta, sininen oli ilmeinen valinta merelliseen ympäristöön.






Makuuhuoneessa vallitsee harmooninen tunnelma vaaleine pellavalakanoineen. Saimme suurehkoon tilaan mahtumaan sängyn lisäksi myös pienen työpisteen. Tämän huoneen ikkunoista pilkottaa meri.

















Lastenhuoneissa sängyt sijoitimme päätyseinille. Koululainen sai työpöydän ja tilavan avohyllykön, päiväkoti-ikäinen pienen askartelupöydän ikkunan ääreen. Sänkytekstiilit H&M Home ja Anno.




Hämmästyttävän tilavassa ja valoisassa eteisessä on paljon säilytystilaa. Kiinteät liukuovikaapistot kätkevät sisäänsä ulkovaatteet sekä harrastusvälineet ja vastakkaiselle seinälle mahtuu vielä tilava lipasto pikkutavaroille. Kaunis laatta on käytännöllinen ulko-oven edessä.




Tämä kompakti perheasunto on viihtyisä ja ympäristö täydellinen lapsille. Jos kiinnostuit, voit tutustua tarkemmin  kohdetta myyvän Huoneistokeskuksen sivuilla. Itse asiassa yhtiö valmistui juuri ja ensimmäiset asukkaat muuttavat Jooliin ensi viikolla. Mitäs pidit stailauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti