Eastendin ihanat kodit

16.5.2018


Stailia sisusti kaksi asuntoa upealle ja merelliselle Eastendin alueelle Helsingin Herttoniemen rantaan. Eastend on arvoalue aivan rannan kärjessä ja sen merellinen miljöö rantabulevardeineen ja venelaitureineen on ainutlaatuinen. Tämä asuinalue on kuitenkin vain seitsemän kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja loistavien liikenneyhteyksien ansiosta täällä et tarvitse autoa vaan hurautat metrolla tai bussilla keskustaan todella nopeasti. Lisäksi ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä palveluiden läheisyys tekevät tästä asuinpaikasta todella halutun.

TA-yhtiöiden rakentama neljän talon yhtiö sijaitsee rannan kärjessä meren ympäröimänä. Korttelin yhteinen kerho- ja saunarakennus sijaitsee meren äärellä sekin, as oy Merihelmen yhteydessä. 

As oy Matruusiin sisustimme kaksi kaksiota, reilu 50 neliöisiä molemmat. Pohjat ovat tarkkaan suunniteltuja niin, että neliöt ovat mahdollisimman tarkkaan käytössä. Olohuoneeseen mahtuu mainiosti iso sohva, tässä tapauksessa se on Ht Collectionin. Musta ovaalin muotoinen sohvapöytä on Pohjanmaan ja se on hankittu Iskusta. Sen maalattu puupinta on todella kaunis. Rentoa tunnelmaa huoneeseen tuovat lounge-tuoli raheineen ja suurikokoinen villamatto. Hauska seinäkoriste sohvan päällä on Habitatin ja tekstiilit H&M Homen ja Artekin. 

Keittiöt ovat L-mallisia ja avaria. Ikkuna ja ovi ranskalaiselle parvekkeelle päästävät luonnonvalon sisään. Luksusta on, että taso on osittain ikkunan alla. Tasoa on muutenkin runsaasti, tässä mahtuu useampikin kokkailemaan ja leipomaan. Kalusteet ovat ajattomat ja mattavalkoiset, tumma laatta välitilassa antaa tilaan särmää.  Molempiin asuntoihin sijoitimme pyöreät ruokapöydät, tämä ylläoleva on Iskun mallistosta. Musta paperinarumatto on Vm Carpetin.
Makuuhuone on sisustettu vaaleilla väreillä. Pellavat toimivat aina ja tykkään niiden rennosta lookista ja parasta on, ettei niitä tarvitse silittää. Verhot ovat Artekin kankaasta ja valaisimet Clas Olsonilta. Yöpöytinä tutut Ikean Gladomit ja tekstitaulut ovat Desenion valikoimista.

Tässä vielä kuvia toisesta stailatusta asunnosta. Pienemmän sohvan viereen mahtui vielä kaunis, musta vitriini astioille ja kauniille esineille. Vitriini on Ikean Björknäs, siinä on kauniit nahkaiset vetimet. Sohva on Ht:n ja matto Svaneforsin. Cobellossa on muuten suuri valikoima Svaneforsin mattoja, myös näitä isokokoisia. Sieltä löydät myös kaikenkokoisia juuttimattoja Tine K:n merkiltä.  Muuten, jos et ole vielä käynyt kyseisissä liikkeissä niin suosittelen lämpimästi visiittiä.  Liikkeet löydät Espoon Suomenojalta ja Vantaan Petikosta. Mahtava valikoima huonekaluja, tekstiilejä ja sisustuksen pientavaroita. 

Laitan tähän loppuun vielä muutaman ulkokuvan Eastendin alueesta ja uusista taloista. En yhtään ihmettele, että alue on haluttu, katsokaa nyt tuota maisemaa!

Näitä koteja on vielä saatavilla ja lisätietoja saat TA-yhtiöiden kohdesivulta, sieltä voit ladata myös Matruusin sähköisen esitteen. 

Ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä toivottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti