Asumisoikeusasuntojen parhaimmistoa

28.6.2018
No nyt on väriä! Stailia sisusti kaksi asuntoa Lahteen, elokuussa valmistuvaan TA-yhtiöiden asumisoikeustaloon. Lahden Lepinkäisenkatu 6 on kahdeksankerroksinen kerrostalo ja se nousee Männistönrinteeseen, Kärpäsen kaupunginosaan. Talossa on 44 asuntoa ja koot vaihtelevat 38-neliön yksiöistä 61,5-neliöisiin pieniin kolmioihin.

Kaikissa asunnoissa on modernit ja neutraalit pintamateriaalit. Lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuonetilat ovat kokonaan laatoitettuja. Kaikissa muissa asunnoissa paitsi yksiöissä  pääset nauttimaan myös oman saunan löylyistä. Se jos mikä on luksusta!

Kärpänen on rauhallista aluetta, keskustaan on reilu neljä kilometriä matkaa ja kaikki palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä Metsäkankaan ostoskeskuksessa. Täällä et välttämättä tarvitse autoa, alueella on hyvä julkinen liikenne ja bussipysäkki sijaitsee aivan talon vieressä. Parasta alueessa kuitenkin on Salpausselän upeiden ulkoilumaastojen läheisyys, ladut, lenkkipolut ja maastopyöräreitit lähtevät melkein kotiovelta. Vai miltä kuulostaisi hiihtolenkki Tapanilan tunnelmalliselle hiihtomajalle  kauniina talvipäivänä?

Nämä ensimmäiset kuvat ovat stailatusta yksiöstä. Kaikki tarvittavat toiminnot on saatu hienosti mahtumaan näihin neliöihin. Moderni i-mallinen keittiö sijaitsee heti eteisen jälkeen ja paikka pienelle ruokapöydälle on huoneessa, joka on yllättävänkin iso. Paikka on pöydän lisäksi myös kunnon sohvalle ja nojatuolille, mahtuupa sinne vielä pikkuinen tv-tasokin. Alkoviin mahtuu parisängyn lisäksi vielä yöpöytä. Tässäpä täydellinen yksiö!Toinen stailatuista asunnoista on kolmio ja tilaa tässä on noin 65-neliötä. Tämä asunto sopii täydellisesti pariskunnalle, miksi ei myös pienelle perheelle kahden makuuhuoneen ansiosta. 


Keittiö sijaitsee yhdellä seinällä suuren olohuoneen toisessa päässä ja ruokapöydälle on valoisa paikka suurten ikkunoiden läheisyydessä. Ruokapöytä on Ikean Billsta ja tuolit ovat Vepsäläiseltä. Tamminen sohvapöytä tuo lämpöä tilaan ja se on Ht- Collectionin. Pehmeä matto on Ikeasta.


Makuuhuoneessa on ihanat värit! Marjapuuron värinen päiväpeitto ja punasävyiset tyynyt ovat Tine K:n. Matto on Elloksen Tanger ja kivat yövalot ovat Ikean Hay-mallistoa. Hayn ovat myös sirot metalliset yöpöydät. Teemu Järven orava vilistää sängynpäädyn päällä. Näitä ihania eläinaiheisia printtejä myy esim. Finnish Design Shop ja Mia Design.


Toinen makuuhuone on sisustettu koululaiselle, yhtä hyvin se sopisi taaperolle, vauvalle tai vaikkapa pariskunnan työhuoneeksi. Pukkijalkapöytä on Ikean ja sieltä on myös kiva hylly, joka ei valitettavasti ole enää tuotannossa. 

Onko TA-yhtiöt sinulle tuttu? TA-yhtiöt on valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa asumisen vaihtoehtoja vuokra-asumisesta asumisoikeusasumiseen ja aina omistusasumiseen asti. Yhtiöllä on vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja asumisesta. Voit tutustua lisää vaihtoehtoihin ja vapaana sekä valmistuviin kohteisiin TA:n sivuilla. Sieltä voit myös lukea lisää asumisoikeusasunnoista ja miten järjestelmä toimii.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti