Sarfvikin Kallio - lomakoti kaupungissa ja kaupunkikoti maalla

13.3.2018
Luontoa ja rauhallista elämää arvostavalle on Sarfvikin uusi Ukonhatun alue ihanteellinen paikka asua. Luonto ympärillä on todella monimuotoinen, ainutlaatuinen merimaisema rannikkosaarineen on vain kivenheiton päässä ja arvostettu Sarfvikin golfkenttä aivan nurkan takana. Alueella voi golfin lisäksi myös kalastaa, sienestää, marjastaa tai vaikkapa bongailla lintuja. Lähellä ovat myös Peuramaan laskettelukeskus ja uimahalli. Ihanteellinen paikka urbaanille ihmiselle, joka arvostaa kaupungin laatua ja mukavuutta mutta nauttii vaivattomasta luonnonläheisyydestä. Tätä kaupunginosaa ei ole nimittäin rakennettu täyteen vaan luonto on läsnä kaikkialla. 

Sarfvikista on nopeat yhteydet Hangontietä pitkin niin Espoon Isoon Omenaan kuin Kirkkonummellekin. Lähimmät palvelut sijaitsevat muutaman kilometrin päässä sillan toisella puolella Kivenlahdessa. Tulevaisuudessa yhteydet paranevat entisestään kun Kivenlahden metroasema otetaan käyttöön.

Hartelan rakennuttama As Oy Sarfvikin Kallio on 7-kerroksinen asuintalo, jonka jokaisen asunnon materiaaleihin on panostettu. Paitsi laadukkaita, ovat materiaalit myös ajattomia. Taloyhtiöön kuuluu lisäksi erillinen piharakennus ja kaksi autokatosta. Erikoisuutena on taloyhtiön yhteinen kerhotila, joka on varusteltu puolapuin ja jumppapalloin asukkaiden käyttöön.
Sisustamamme 56,5-neliöinen kaksio on täynnä järkeviä ja asumista helpottavia ratkaisuja. Säilytystilaa on riittävästi sekä eteisessä että makuuhuoneessa ja keittiön saareke antaa paljon lisätilaa kokkailuun tai vaikkapa leipomiseen.

Keittiössä on ajattomat mattavalkoiset ovet ja laadukkaat koneet. Lämpöä kokonaisuuteen tuo vaalean puunvärinen laminaattitaso.

Ruokapöydässä on hauska puinen ristikkojalka ja se on ostettu Ikeasta. Mustat ryhdikkäät tuolit ovat Askon ja kattaus Granitin.
Tässä kuvassa näkee tilan hyvin. Keittiön ja ruokailun jatkeena oleva olohuone on avara ja kiistaton sohvan paikka tässä huoneessa on ison ikkunan alla. Kuvassa oikealla on ovi parvekkeelle.

Tumma sohva on Ht Collectionin Como ja eläväpintainen villamatto on tilattu Ellokselta. Secton riippuvalaisin on kaunis Pentikin tarjotinpöydän päällä.


Makuuhuone on kaunis. Tumma sänky säilytystiloineen käy tilaan todella hyvin ja Balmuirin kauniilla vuodevaatteilla sijattu sänky on niin kutsuvan näköinen, että tekisi mieli sukeltaa päiväunille samantien. Isot tyynyt ovat H&M Homen ja kirjaintekstiilit Design Lettersin. Kauniskuvioinen puuvillamatto on myös H&M:n mallistosta.  Huone on niin tilava, että ikkunan alle saimme sijoiteltua siron työpöydän. Pöytä on ostettu Vepsäläiseltä ja jakkara Iskusta. 

Alin kuva on suosikkini, siinä on kaikki kohdillaan; värit, kuviot ja materiaalit, ah!Tilavalle lasitetulle parvekkeelle on käynti olohuoneesta. Kyllähän tuo näkymä melkein maaseudulta näyttää. Kuvitelkaa puihin lehdet ja auringon paistamaan niin mikäs tuossa on aamukahvia nauttiessa. Avaamalla lasit kesällä voi tuntea nenässään läheisen meren tuoksun.Asunto kehittyvässä Sarfvikissa on sijoitus. Hinnat ovat selvästi edullisemmat kuin lahden toisella puolella Espoossa. Jos kiinnostuit, käy ihmeessä tutustumassa kohteeseen Hartelan sivuilla. Huomasin sieltä, että tähän esittelyasuntoon pääsee tutustumaan ensi sunnuntaina klo 15.15 myös paikan päällä, Tervetuloa!

Kuvat UnrealerEi kommentteja:

Lähetä kommentti