Munkkivuoren helmi

12.2.2018





As Oy Munkkivuoren Mäntykallio on uusi, joulukuussa valmistunut taloyhtiö Helsingin luonnonläheisessä ja rauhallisessa Munkkivuoressa. Munkkivuori on perinteikäs asuinalue, jossa on pääasiassa kauniita 50- ja 60-luvun kerrostaloja. Ostoskeskus, joka sijaitsee keskellä kaupunginosaa, on Suomen vanhin ja se on rakennettu jo  vuonna 1959. Täällä on kaikki palvelut ja koulut lähellä. Munkkivuoressa sijaitsee myös Helsingin ainoa ranskalainen koulu. Julkisilla pääset hyvin 5 kilometrin päähän keskustaan tai vaikkapa Pasilaan.

Parasta alueella on kuitenkin mahtavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet; Talin alueella sijaitsee golf-kenttä ja liikuntapuisto. Täällä voit myös pelata erän frisbeegolfia tai harrastaa Agilityä. Liikuntapuiston metsikkö, Munkkivuoren virkistysmetsä, on arvokas kaupunkimetsä ja munkkivuorelaisten ahkerassa käytössä. Munkkiniemi, joka on yksi Helsingin arvostetuimmista asuinalueista on kävelymatkan päässä ja sieltä löytyvät niin tunnelmalliset kahvilat kuin viihtyisät rannat.

Mäntykallion asunnot ovat laadukkailla materiaaleilla varustettuja kaupunkikoteja. Tämä stailaamamme asunto on valoisa läpitalon päätyhuoneisto omalla saunalla ja lasitetulla parvekkeella. Neliöitä tässä asunnossa on 84 ja makuuhuoneita kaksi, joten tilantuntu on läsnä joka huoneessa. 




Olohuonetta hallitsee Iskun sulavalinjainen Nordic-sohva. Skarppi raidallinen matto on tuttu Ikean Rand. Kevyet Iskun lasipöydät tuovat tilaan sopivaa arvokkuutta. Rahi on hankittu Askosta. Suuret lattiaan asti tulevat ikkunat antavat valon tulla sisään. Olohuoneesta on käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle.







Avokeittiö on tilava ja täällä kokkailevan ei tarvitse hääräillä yksin vaan hän voi seurustella perheen tai vieraiden kanssa. Laadukkaat keittiökalusteet ovat kotimaisen Puustellin ja lämpöä kokonaisuuteen antaa tummat puutasot. Välitila on käytännöllistä rosteria.

Ruokailutila on aivan keittiön välittömässä läheisyydessä ja tänne mahtuu suurikin pöytä! Pöytä on Ikean ja tuolit Askon. Matto ruokapöydän alla antaa pehmeyttä sisustukseen, tämä muhkea yksilö on Ikean Vindum. Suuri ikkuna on luksusta ruokailutilassa. 






Makuuhuoneen tekstiilit ovat pehmeät ja ylelliset pellavat Balmuirilta. Haalean roosan värisissä tyynyissä on eläväinen pinta ja ne ovat Linumin mallistosta. Yöpöytä ja -valaisin on hankittu Ikeasta. Artekin 80-vuotisjuliste  ja Siena-verhot antavat mielenkiintoista graafisuutta tilaan.



Pienempi makuuhuone on sisustettu työ/vierashuoneeksi. Pöytä on Ikean Micke ja tuoli Jyskin Klarup. Vaaleanvihreät vuodevaatteet ovat Stockmannilta ja matto Askosta.






Todellista luksusta on kaupunkikodin oma sauna ja vieläpä näin laadukas sellainen. Lasiseinä ja lauteisiin upotettu kiuas tuovat ripauksen ylellisyyttä kylpytiloihin. Laattavalinnoissa on luotettu ajattomaan valkoiseen ja harmaaseen. Tilavan kylpyhuoneen lisäksi asunnosta löytyy myös erillinen wc.




Mäntykallio on rakennusliike Laptin laadukasta rakentamista Helsingin huippupaikalle. Olisiko tässä uusi kotisi, lisätietoja kohteesta saat täältä

Ihanaa ja lumista viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti