Kivistön parhaimmistoa - Vantaan Vuorikide

25.3.2018

Vantaan Kivistö on ihanteellinen paikka asua pääkaupunkiseudulla. Alue on moderni ja viihtyisä lukuisine viheralueineen ja puistoineen. Luonnonrauhaa ja valaistuja latuja löydät viereiseltä Petikon ulkoilualueelta. Taide on myös läsnä kaikkialla monien valo- ja taideteosten muodossa. Kivistöstä puhuessa ei voi olla myöskään mainitsematta voittamattomia liikenneyhteyksiä, Kehäradan ansiosta pääset liikkumaan sujuvasti ympäri pääkaupunkiseutua ja pärjäät mainiosti ilman omaa autoa. Palvelut ovat Kivistön uudessa keskustassa kävelymatkan päässä, täältä löydät jopa monia viihtyisiä ravintoloita.

Stailia on stailannut Yit:n rakentamaan Vantaan Vuorikiteeseen jo muutaman asunnon, niistä viimeisimpänä tämän reilun 60-neliöisen kolmion. Asunnossa on mainio pohjaratkaisu ja tässä olisi ihanteellinen ensiasunto pienelle perheelle. Vuorikide sijaitsee aivan Kivistön juna-aseman vieressä ja uuden Aurinkokiven monitoimitalon läheisyydessä. Helppoa kerrostaloasumista palveluiden äärellä, täydellistä!Olohuoneeseen väriä antaa Kelim-matto, jonka sävyistä on poimittu myöskin värit sohvatyynyihin. Hayn modernit ja puhdaslinjaiset Tray-pöydät sopivat maton hieman boheemiin fiilikseen loistavasti. Kevyenä tuolina olohuoneessa keinuu Eamesin Rar. 

Asunnon i-mallinen keittiö sijaitsee yhdellä seinällä ja sen edessä on paikka kunnon ruokapöydälle. Pöytä on vanha tuttu Ikealainen ja sirot mustat tuolit ovat samaisesta kaupasta. Pöydän päässä on paikka lastentuolille, joka on tässä tapauksessa Ikean Agam.Sänky on pedattu Annon ruutulakanoilla, keltainen tyyny on Ikeasta. Hauskat Mrs. ja Mr. tyynyt ovat H&M Homen. Yöpöytä ja -valaisin ovat Ikeasta.Täällä asuu perheen pienimmäinen. Askartelupöytänä toimii Ikean Stuva-sarjan pöytä ja juniorikokoiset Panton-tuolit sen ääressä ovat ihanat! Vuoteessa on tekstiilit mistäpä muualta kuin H&M:stä, sieltä löytää ehdottomasti parhaat lasten tekstiilit ja miksei aikuistenkin. Parasta stailaajalle on, että mallistot vaihtuvat usein ja aina on jotain uutta kivaa ja trendikästä tarjolla. Pellavainen torkkupeitto on Pentikin.
Oletteko muuten jo kuulleet, että Stockmannille on tulossa Svenskt Tennin Pop up-myymälä toukokuussa? Ikonisen ruotsalaisliikkeen Suomen valloitus on siis alkamassa :) Tähän asti lähin ostopaikka esimerkiksi tuolle sohvan klassiselle norsutyynylle on ollut Svenskt Tennin liike Tukholman Strandvägenillä. Tosin onhan kansainvälinen nettikauppa toiminut jo useamman vuoden. Voitteko muuten uskoa, että Estrid Ericson suunnitteli norsukuosin jo 30-luvun lopussa? Taas kerran on todettava, että klassiset asiat eivät mene koskaan muodista ja näyttävät hyvältä vuodesta toiseen.

Jos kiinnostuit Kivistöstä asuinalueena tai tästä nimenomaisesta taloyhtiöstä, käy ihmeessä lukemassa lisää Yit:n kohdesivuilla. Tee kaupat huhtikuun loppuun mennessä ja Yit maksaa varainsiirtoveron puolestasi. Voit säästää tuhansia euroja!

Ihanaa palmusunnuntaita kaikille ja aurinkoa tulevaan viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti