Talvista tunnelmaa Nummelassa

25.11.2016



Yit:n rakentama Vihdin Tammela sijaitsee Nummelan keskustassa Pajuniityn alueella. Täällä on todella rauhallinen elämänmeno ja kaikki palvelut lähellä. Nummelasta on myös hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin, matka taittuu 40 minuutissa. 

Stailatussa asunnossa on 42 neliötä ja nämä neliöt ovat suorastaan nerokkaasti suunniteltu. Jos olisin itse hankkimassa pientä kaksiota, haluaisin että se olisi juuri tällainen! Erilliseen makuuhuoneeseen ei ole tuhlattu turhia neliöitä mutta kuitenkin siellä on tarvittavat säilytystilat sekä tilaa parisängylle ja yöpöydille. Olohuone on tilava ja sen yhteydessä on keittiö, jossa on paikka neljän hengen ruokapöydälle.






































Olohuoneen sisustimme vaalein värein ja ryhtiä kokonaisuuteen antaa ripaus mustaa. Beigen Cubi-sohvan löysimme Kodin 1 loppuunmyynnistä, samoin villaisen Jalpakka-maton ja mustan siron sohvapöydän. Puinen bambupenkki on Granitista ja tv-taso on Ikean Bestå.

Olohuoneen valkoiset valaisimet ovat Ikean Ranarp-sarjaa ja musta pöytävalaisin on hankittu Clas Ohlsonilta. Sohvan ja penkin tekstiilit ovat H&M Homesta.

Keittiönpöydän sijoitimme keskelle huonetta. Koska asunnolla on tarpeeksi leveyttä, ei se tuki kulkuväyliä tai tee tilasta ahtaantuntuista. Keittiön pöytä ja tuolit ovat Ikeasta, matto H&M:stä.




 Makuuhuoneeseen laitoimme vähän väriä. Kauniin siniset pussilakanat löytyivät H&M Homesta, samoin kuin allaolevat pellavaiset. Hauskat kevyet yöpöydät ja metallivalaiset ovat Habitatin. 




Vähän talvista tunnelmaa Vihtiin, vesisateesta huolimatta. Toivotaan, että sääennustukset pitävät paikkansa ja saamme lunta myös tänne etelään viikonloppuna. Oikein mukavaa viikonloppua ja ensimmäistä adventtia teille! Oletteko aloittaneet jo joulufiilistelyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti