Cityihmisen unelmakoti Helsingin sydämessä

10.11.2016







Tämä kaksio on kaunis ja käytännöllinen pohjaratkaisultaan. Viehätystä lisäävät vinot seinät ja persoonalliset ikkunat. Ripauksen luksusta tuo suuri pukeutumishuone makuuhuoneen yhteydessä. Saunaa näihin neliöihin ei ole mahtunut mutta se löytyy taloyhtiöstä, samoin kuin kuntosalikin. Ei hullumpaa!

Sisustimme kaksion modernilla otteella ja vaaleilla väreillä, omaan tyyliimme. Tilaaja oli todella tyytyväinen stailaukseen ja asunto myytiinkin jo ensinäytöllä.







Pieni Adean Camp-sohva on kuin tehty vinon ikkunan alle. Ikean Bestå-taso on pitkä ja tuo kaivattua säilytystilaa sekä paikan tv:lle. Hayn Tray-pöydistä toinen toimii sohva- ja toinen sivupöytänä. 


Ikea on tänä syksynä tuonut markkinoille pari uutta väriä pehmeästä Ådum-matosta. Tämän vihreä on todella kaunis! Mattoon sopii samanvärinen Ikean Sanela-tyyny, muut sohvatyynyt on ostettu helsinkiläisestä Prologuesta. Messingin väriset pikkuesineet H&M:stä ja kehystetty Dreamer-juliste Deseniosta. Vitan kattovalaisin on hankittu Stockmannilta.











Keittiö ja ruokailutila sijaitsevat olohuoneen ja makuuhuoneen välissä. Pyöreä ruokapöytä tuoleineen mahtui yllättävän hyvin vinon seinän alle. Ruokaillessa voi ihailla näkymää vehreälle sisäpihalle. 

Ruokapöytä on Ikean ja tuolit Jyskistä, kattaus sekoitus Iittalaa, Granitia ja Habitatia. 

Kaikki asunnon materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja. Vaaleiden kaapistojen ja mustan kivitason yhdistelmä on kaunis ja tiililadottu valkoinen laatta toimii aina. 











Makuuhuoneesta tuli suosikkini koko asunnossa. Eri harmaan sävyt toimivat todella hyvin yhteen ja kaiken kruunasi Bauhausin alelaarista löytämäni harmaa pyöreä kattovalaisin. 


Tekstiilit ovat H&M Homen tummanharmaat pellavat, myös kaunis vohvelikankainen päiväpeitto sekä samettityynyt ovat H&M:n

Yövalo Bauhausista ja matto on Elloksen Tanger.




Ei ihme, että asunto myytiin nopeasti, tähän on todella helppo rakastua! Jos kiinnostuit taloyhtiöstä, Helsingin Parkin muihin myytäviin asuntoihin pääset täältä.

Mahtavaa torstain jatkoa! 

2 kommenttia:

  1. Kaunis sisustus!Mistä taulun vieressä oleva musta seinäkoriste on hankittu?

    VastaaPoista
  2. Hei! Seinäkoriste on hankittu noin vuosi sitten Habitatista!

    VastaaPoista