Helsingin Park - kaupunkiasumista parhaimmillaan

3.11.2016








Täytyy sanoa, että tämä oli stailauskohde, joka vei sydämen välittömästi ja kasvatti jo olemassaolevaa kaipuuta takaisin Helsingin keskustaan! 


Helsingin Parkissa asut mukavasti ydinkeskustassa mutta silti omassa rauhassasi kaupungin kattojen yllä. Tässä laadukkaasti saneeratussa talossa on 68 erikokoista huoneistoa ja mahdollisuus ostaa oma autohalliosake, joten parkkiongelmatkin voit unohtaa. Joka paikkaan on kävelymatka, Stockmannilla olet muutamassa minuutissa, samoin juna- ja metroasemalla. 

Stailasimme Parkista kaksi huoneistoa ja ensimmäisenä esittelen teille tämän hulppean liki 200-neliöisen perheasunnon. Todella kaunis asunto, joka kalustettuna heräsi henkiin aivan uudella tavalla. Kuvitteelliseen perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi päiväkoti-ikäiset kaksostytöt sekä alakouluikäinen poika.  









Tässä huoneistossa on tilaa hengittää, kaikki huoneet ovat valoisia ja avaria sekä todella tilavia. Koko asunnossa on todella kaunis vaalea Timberwisen saarniparketti, ensimmäinen asia, jonka huomasin kun kävelin sisään kohteeseen.

Olohuoneeseen hankimme Ht-Collectionin sohvapöydän sekä kaksi Donna-sohvaa. Ylellinen, vihertävä matto on Vm-Carpetin. Sohvalle riitti vain pari tyynyä, Artekin Seepra ja Ikean Sanela. Eamesin keinutuoli tuo olohuoneeseen ripauksen trendikkyyttä.







Ruokailutila ja keittiö ovat olohuoneen kanssa yhtä valtavaa tilaa. Tämä tila vaati suuren ruokapöydän ja päädyimme yhdistämään Ikean vankan tammipöydän Kaanin tuoleihin. Kattaus on hankittu Iittalasta. 






Keittiön materiaalit ovat laadukkaat ja kauniit. Tyylikäs tiililadottu laatta on aina varma valinta, samoin kivitaso. Marmoritarjotin on ostettu Granitista ja mortteli Stockmannilta.



































Pojan huone on pitkänmallinen mutta tilava. Sijoitimme työpöydän ikkunan alle huoneen päätyyn. Sängyn tekstiilit on ostettu H&M Homesta, Ikeasta ja ihana norsutyyny on Ellokselta.

Sänkyä vastapäätä laitoimme matalan lipaston, jonka päälle on hyvä sijoitella erikokoisia tauluja. Kehystetyt julisteet on tilattu Deseniosta ja tekstitaulu Granitista. 

Tykkään todella paljon ideoida ja etsiä kaikkea pientä rekvisiittaa lastenhuoneisiin. Tänne hankin Stadiumista hienon, väreihin sopivan skeittilaudan sekä kirjoitustarvikkeet ja kuulokkeet Tigerista.











Kaksostyttöjen huoneesta tuli todellinen namupala! Huone on valtava, melkeinpä liian iso yhdelle lapselle. Kahdelle pienelle kuitenkin aivan täydellinen. Nukkumapaikat ovat identtiset mutta niiden lisäksi huoneeseen jäi vielä reilusti tilaa leikeille. Kerrankin Granitin tiipiillä on tilaa ympärillä!

Sänkytekstiilit, pehmot sekä aamutossut H&M Homelta, julisteet Deseniolta. Mattona pehmeä Ikean Ådum.





Asunnon master bedroom on myös tilava ja ihana ranskalainen parveke sisäpihalle tuo luksusta. Parisängyn lisäksi tilaan mahtui Novapakin siro Day-nojatuoli sekä säilytyspenkki sängyn päähän. Yöpöydät ovat Kaanin ja valaisimet Clas Ohlsonilta.



Neljännestä makuuhuoneesta teimme työhuoneen. Kaunis musta Vepsäläiseltä hankittu työpöytä on sijoitettu nurkkaan, valaisin on ostettu Bauhausista.



Sellainen kohde tällä kertaa, mitäs tykkäsitte? Minulla ainakin asuntokuume nousi taas tämän myötä aivan uudelle tasolle. Kohdetta myy Huoneistokeskus ja täällä voit tutustua huoneistoihin tarkemmin. 

Seuraavaksi esittelen teille Parkin kauniin kaksion, todellisen urbaanin sinkkuihmisen unelmakodin! 

Mahtavaa torstain jatkoa ystävät:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti