Tyylikkäästi Jätkänsaaressa

25.1.2016


Jos haluat asua tyylikkäästi Helsingin kantakaupungissa, on Jätkänsaari oikea osoite. Alue kehittyy koko ajan, nyt Jätkänsaareen valmistuu myös liikuntakeskus, jonne tulee uimahalli, palloilusaleja sekä kirjasto. Ruoholahden palvelut ovat nurkan takana ja ratikka kulkee ydinkeskustaan.

Lemminkäisen uudenkarhea Ruori on rakennettu meren rantaan ja ikkunoista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät merelle, puistoon ja Lauttasaarenselälle. Jokaisessa asunnossa on lasitetut parvekkeet ja asuntojen varustelutasoon ja pintamateriaaleihin on kiinnitetty erityistä huomiota. 

Stailasimme Ruoriin tyylikkään perheasunnon. Tässä kuvia lopputuloksesta.









Olohuoneen kulmasohva on Iskun Nordic ja nojatuoli Ferrara. Sohvapöytänä on Hay:n Tray. Suuren Linie Designin villamaton ostimme Stockalta.





Ruokailutila on avara ja vaatii massiivisen pöydän, juuri oikeanlaisen löysimme Ikean valikoimista. Keväistä fiilistä kattaukseen tuovat vielä nupullaan olevat kirsikankukat!
Tilan keskelle on vielä tulossa saareke, joten kaivattu taso- ja säilytystila kasvaa.








Kodin makuuhuone on suosikkitilani koko asunnossa. Katsokaa nyt noita alas asti tulevia ikkunoita, joista avautuu merimaisema. Vuodevaatteet ovat Balmuirin ylellistä perkaalipuuvillaa ja päiväpeitto Casan valikoimista. Sirot yöpöydät ovat Iskusta.





Koska kyseessä on perheasunto, sisustimme yhden makuuhuoneista koululaiselle. Vuodevaatteet ovat H&M:n uutuuspellavat, työtuoli Habitatin ja valaisimena pehmeän valon antava Vitan Eos.

Kaiken kaikkiaan ihana asunto ja aivan ainutlaatuinen tunnelma. Jos kiinnostuit kohteesta, voit tutustua siihen lähemmin Lemminkäisen sivuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti