Pikkukoti Sipoossa

27.1.2016


Viime viikolla stailasimme Sipoon Söderkullaan sympaattisen kodin pienelle perheelle. Yit:n Sipoon Tuhkimo sijaitsee noin kilometrin päässä Söderkullan keskustasta eli kaikki palvelut ovat lähellä. Porvooseen Söderkullasta ajaa vartissa, Helsingin keskustaan matka on vain vähän pidempi. 

Tuhkimo on rakennettu todella kauniisiin kalliomaisemiin, mäeltä avautuvat näkymät pohjoiseen Taasjärvelle ja ikkunoista näkyy luonnonkaunis metsä. Täällä on niin rauhallista, että sielu lepää. 

Olimme saaneet toiveen nuoren perheen kodin sisustamisesta ja niinpä sisustimme kolmion yhden makuuhuoneen vauvan huoneeksi. Teimme sisustuksesta melko värikkään ja nuorekkaan, pohjana kuitenkin maanläheiset ja rauhalliset värit.









Olohuoneen sohva on Ikean Nockeby ja turkoosi nojatuoli samaisen liikkeen Söderhamn. Sohvapöytä on vanha, se on kunnostettu ja maalattu valkoiseksi. Nämä vanhat kalusteet sekoitettuina uusiin tuovat sisustukseen mielenkiintoa ja kerroksellisuutta. Lisäksi siro muotokieli sopii erinomaisesti pikkukotiin.

Ruokailutila on pieni, joten suurta pöytää tilaan ei mahtunut. Ikean bambupöytään olemme yhdistäneet modernit tuolit ja pöytään teimme rennon kattauksen.




Makuuhuoneen parisänkyyn petasimme Finlaysonin Oiva-lakanat. Nämä vuodevaatteet ovat niin pirteät, ettei muiden värien yhdistäminen ole tarpeen. Olemme yhdistäneet niihin varmaa harmaata, lopputulos on rauhallinen mutta nuorekas.





Vauvan huoneeseen löysimme ihanat pussilakanat Kodin ykkösestä. Ikkunoihin ripustimme tekemämme verhot Ikean mustavalkoisesta kankaasta ja lepakkotuolin stailasimme kutsuvaksi.



Me tykkäsimme kovasti lopputuloksesta, tykkäätkö sinä?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti