Metron varrella Matinkylässä

22.11.2017






Stailasimme muutama viikko sitten kaksi asuntoa Espoon Matinkylään ja tässä esittelen teille niistä pienemmän. Tervetuloa peremmälle!

Tämä suloinen pikkukoti on täydellinen asunto vaikkapa sinkulle tai miksei pariskunnallekin. Kyllä tässä mahtuu elämään mukavasti! Luksusta tämän taloyhtiön asuntoihin tuo lasitettu parveke, jonka voi sisustaa kesähuoneeksi ja siirtää elämän ulos lämpimillä ilmoilla. Parvekkeelta on näkymä rauhalliseen puistoon. 

Tämä viime talvena valmistunut taloyhtiö sijaitsee Matinkylän ja Iirislahden rajalla ja tästä on lyhyt matka ihan joka paikkaan. Uudenkarhea Länsimetro vie keskustaan nopeasti ja Ison Omenan palvelut ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Ja mikä parasta, merenranta ja eteläisen Espoon lenkkipolut ovat nurkan takana, samoin liikuntapaikat kuten Matinkylän jäähalli ja monet kuntosalit. Täydellinen sijainti siis ja täällä pärjää mainiosti myös ilman autoa.






Olohuone on iso ja sinne mahtuu hyvin kunnon ruokapöytä sekä kolmen hengen sohva. Tämä oli myös harvinaisen selkeä sisustaa, kalusteiden paikkoja ei tarvinnut arpoa :)

Sohva on Ikean Norsborg ja ruokapöytä on hankittu Jyskistä. Kevyet ruokapöydän tuolit on ostettu Iskusta. Ryhtiä tilaan tuo ruokapöydän alle sijoitettu musta paperinarumatto eikä haittaa vaikka tässä tilassa on kaksi erilaista mattoa lähekkäin, se tuo vain mielenkiintoa tilaan. Pyöreä pehmeä matto on tuttu Ikean Ådum. Pieni sohvapöytä on Adean ja  sen päällä valaisee Ikean Nymåne. Sohvan päällä nojaileva kaupunkitaulu on Espoon Cobellosta. Tekstiilit ovat H&M:n ja vinkkinä mainittakoon, että tuo ihanan pehmeä ruskea torkkupeitto näytti olevan tarjouksessa ainakin Iso Omenan myymälässä eilen. 20 euroa tuosta ei ole paljon!







Keittiö aukeaa heti eteisestä ja siinä on hauska kurkistus/tarjoiluluukku olohuoneeseen. Luukusta tulee myös kivasti luonnonvaloa keittiöön. Materiaalit keittiössä ovat ajattoman valkoiset, pehmeyttä tuo  vaalea puutaso. Kaappitilaa on mukavasti näinkin kompaktiin asuntoon. Matto on Askon ja pientavarat H&M Homen.






Olohuoneen perältä on käynti pieneen huoneeseen jonne mahtui hyvin 140 cm leveä sänky. Vuodevaatteet ovat H&M Homen ja Elloksen. Suurikokoinen peili on Ikean Hovet. Iskun pieni metallipöytä toimii yöpöytänä sängyn vieressä. 




Kiva pieni koti, jonka pehmeät sävyt näyttävät kodikkailta kylmien ilmojen saavuttua. 

Tässä taloyhtiössä on vielä muutama asunto vapaana ja näihin pääsisi muuttamaan vaikka heti. Asuntoja myy huoneistokeskus ja täältä voit käydä kurkkaamassa lisätietoja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti