Lumoava Lehtisaarentie 14

20.1.2017






Tämä kaunis koti lumosi meidät täysin. Sijainti on ihanteellinen; muutama kilometri Helsingin ydinkeskustasta ja näkymä merelle ja Seurasaaren kauniille puusillalle kaikista ikkunoista. Voin vain kuvitella maiseman kauneuden kesällä kun harmaana tammikuisena päivänäkin se oli mainio!


Lehtisaari on ainutlaatuinen asuinalue Länsi-Helsingissä, Munkkiniemen kaupunginosassa. Ympäristö on hieno; alue tarjoaa asukkailleen uimarannat, lenkkipolut ja puistot kotiovelta. Lehtisaaresta löytyvät peruspalvelut mutta täältä on myös todella lyhyt matka sekä Munkkiniemeen että Espoon Otaniemeen. Länsimetron avauduttua lähimmälle metroasemalle on matkaa kilometrin verran.

Kyseessä on Lumo Kotien juuri peruskorjaama, vuonna 1997 valmistunut rivitaloyhtiö. Asunnot ovat moderneja ja tasokkaasti varusteltuja. Kaikki asunnot ovat kaksitasoisia ja neliöt on käytetty viisaasti, huoneet ovat avaria. Ripaus luksustakin löytyy tammisten yksityiskohtien muodossa. 









Alakerta on yhtä suurta, avaraa tilaa. Kaunis avokeittiö tammisine yläkaappeineen näyttää raikkaalta yhdistettynä valkoiseen alakaapistoon ja lasiseen välitilaan. Kaikki materiaalit ovat tarkkaan mietittyjä ja laadukkaita. Koko asunnossa, eteistä ja kylpytiloja lukuunottamatta on laadukas tammiparketti.

Sisustimme kohteen modernisti ja skandinaavisen vaalein värein. Valkoinen sohva on ostettu Maskusta ja sohvapöytä on Ikean Tofteryd. Koska emme saa kiinnittää mitään kohteiden seinille, laitoimme pari taulua sohvan päälle antamaan ilmettä. New York-juliste on Deseniosta ja pienempi Artekista. Sohvan tyynyt on Chhatwal&Jonssonin ja H&M Homen. Musta suuri Linie Designin villamatto antaa ryhtiä kokonaisuuteen. Sohvan vieressä oleva valaisin on Habitatista. 

Ruokapöytä on usein kohteissamme nähty Ikean Toresund, valaisin Habitatista.


Eteisessä tulijaa vastaanottaa komea tamminen kaappirivistö. Lattia on käytännöllistä laattaa. Tammijalkainen jakkara ja eteisen matto on ostettu Askosta.





Alakerrasta löytyvät myös ehkä söpöin ikinä näkemäni pikkusauna! Kaikki kylpytiloissa olevat kalusteet ovat tammea ja seinät suurta, kiiltävää laattaa. Pyyhkeet ovat Balmuirin.





Yläkerrasta löytyy avara aulatila, jonka sisustimme perheen tv-huoneeksi. Sohva on harmaa Adean Band ja nojatuoli Annon. Matoksi tänne toimme saman mustan Linie Designin kuin alakerrassa, tosin pienemmässä koossa. Sohvapöytänä musta Hayn Tray. Tekstiilit ovat H&M Homen, Casan ja Mokon.

Portaiden päätyseinässä on käytetty sormipaneelia; ratkaisu mihin en ole ennen törmännyt mutta tässä kohteessa se toimii. Lisäksi makuuhuoneiden liukuovet ovat tammiset ja ne tuovat lämpöä sisustukseen.





Makuuhuone sisustettiin keväisen raikkaaksi Balmuirin upeilla uutuuspellavilla meleeratuissa väreissä. Tämä oranssi näyttää ihanalta synkän talven keskellä ja antaa lupauksen keväästä. Yöpöydät ovat Iskusta ja valaisimet Ikeasta.



Ylellisyyttä tähän makuuhuoneeseen tuo ikkunallinen pukeutumistila. Molemmin puolin tilassa on täyskorkeat kaapistot, tänne mahtuu suurempikin vaate- ja kenkäkokelma. Harmaa tuoli on Habitatin ja musta huivi Balmuirin Helsinki. Mustavalkoinen matto on H&M Homen.



Yläkerrasta löytyy myös toinen makuuhuone, jonka sisustimme työhuoneeksi. Otin kuvan niin, että kaunis tamminen ovi näkyy. Antaa todellakin ilmettä sisustukseen! Työpöytä ja hylly ovat Ikeasta. Valkoinen matto on hankittu Eurokankaasta. 




Mitäs pidit tästä stailauksesta? Jos tämä vuokrakoti kiinnostaa lähemmin, voit klikata itsesi kohteen sivulle. Tähän kohteeseen menemme vielä tänään kuvaamaan esittelyvideota Unrealerin kanssa, sekin nähtävillä pian! Ihanaa perjantaita ystävät!

4 kommenttia:

  1. Hei mikä on yöpöydällä olevien valaisimien tarkka malli eli viidennessä kuvassa alhaalta. Luin kyllä ikeasta olevan, mutten löydä mallia, merkkiä, nimeä tms. Ja ehdottomasti kelpaisi tuon tyylinen asunto sisustuksineen, toki muutama henk.koht esine niin on kotoisa

    VastaaPoista
  2. Hei! Malli on Ikean Tisdag ja käydessäni Ikean sivuilla huomasin, ettei mallia tosiaan ole enää valikoimissa. Harmillista, koska malli oli ajaton ja moderni. Toivottavasti jotain samantapaisia uutuuksia on pian tulossa valikoimiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella harmi. Juuri kun löysin itseäni miellyttävän valaisimen käy näin, terveisin 1,5 vuotta yhdellä kattovalaisimella eläneeltä :D En tiedä mikä siinä onkaan niin vaikeaa löytää mieleisiä ja juurikin tarpeeksi ajattomia, jotta olisi iloa moneksi vuodeksi ja sama mattojen kanssa, huoh. Mutta Ikean uutuuksia odotellessa :)

      Poista
  3. Hei,

    Mistä tuo ihana vaalea juliste on joka on tuossa alimmassa kuvassa? :)

    VastaaPoista