Vuokrakaksio Espoon Saunalahdessa

11.11.2016






Espoon Saunalahteen, aivan meren läheisyyteen on rakennettu viime aikoina valtavasti. Alue on viihtyisä, meri ja lenkkipolut ovat aivan vieressä ja kaikki mahdolliset palvelut lyhyen matkan päässä Lippulaivan ja Ison Omenan kauppakeskuksissa.


Kulkuyhteydet ovat hyvät; Helsinkiin hurauttaa Länsiväylää pitkin parissa kymmenessä minuutissa ja Kehälle pääsee viidessä minuutissa. Länsimetrokin tulee lähellä Kivenlahteen. Saunalahdesta löytyy nykyisin ruokakauppa sekä Espoon upeimmaksi sanottu koulu, jonka yhteydessä toimii kirjasto sekä nuorisotila. 

Saunalahtea asuinpaikkana on helppo suositella, asun nimittäin itse kivenheiton päässä Tillinmäessä ja lapseni käyvät upeaa Saunalahden koulua. Olemme viihtyneet alueella mainiosti.

Stailasimme Ice Capitalille kompaktin 40-neliöisen vuokrakaksion muutama päivä sitten. Tässä kuvia lopputuloksesta:










Olohuone ja keittiö ovat yhtä tilaa ja huonekalut oli helppo sijoitella. Sohvaksi hankimme Ikean Norsborgin vaalealla kankaalla, taso ja matto ovat niinikään Ikeasta. Pieni sohvapöytä on Adean.

Melltorp-pöydän kaveriksi laitoimme kaksi Pantone-tuolia, kokonaisuus toimii kivasti!

Kun teimme hankintoja tähän asuntoon, innostuimme Ikean Svärtan-sarjasta. Ostimme muutaman kehystettävän julisteen sekä tekstiilejä. Tekstijuliste on Desenion. Sohvan tummanvihreät tyynyt ovat Annon syksyn mallistoa ja olen ne napannut Kodin ykkösen loppuunmyynnistä. Kaunis maisematyyny on H&M:n.

Olohuoneesta on käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle. Sisustimme senkin mutta ilma oli kuvauspäivänä niin hurja, ettei tilaa päässyt millään kuvaamaan. Suuri parveke on kuitenkin pienessä asunnossa aikamoista luksusta, yksi lisähuone melkein puolet vuodesta!

Keittiö sijaitsee nurkassa, kaapistot ovat valkoiset ja taso tummaa laminaattia. Keittiön matto on ostettu H&M Homesta.








Makuuhuoneen paripussilakana on Svärtan-sarjaa. Tummanpuhuvaa ilmettä raikastavat Hemtexin haalean vihreät ja valkoiset vuodevaatteet. Yöpöytinä Adean tummanharmaat pikkupöydät ja valoina Clas Ohlsonin valaisimet.





Tässä kodissa on neliöihinsä nähden mukavan tilava eteinen. Siihen saimme kivasti lipaston sekä lisäistuimen sijoiteltua. Eteisen matto on hankittu Jyskistä.





Tästä stailauksesta tuli kiva. Tässä kyllä kelpaisi nuoren parin asustella, vai mitä olette mieltä? 

1 kommentti:

  1. Ovatko nämä kuvissa toistuvat eukalyptuksen oksat muovisia vai aitoja?

    VastaaPoista