Modernia ja skandinaavista Helsingin Jätkäsaaressa

15.11.2016






Jatkoimme stailauksien sarjaa Helsingin Jätkäsaaressa pari viikkoa sitten. Alueelle rakennetaan uudiskohteita nyt todella paljon ja meillä on tällä hetkellä siellä varmasti puoli tusinaa stailattuja asuntoja. Mikäs sinne on stailauksia rakennellessa, toimiston ikkunoista avautuu huikea merimaisema:)

Lemminkäisen rakentama Helsingin Loisto on kyllä aivan loistopaikalla! Saukonpaaden kärkeen valmistunut talo on aivan meren rannassa ja viereen on rakenteilla puisto. Tämä osa Jätkäsaarta onkin jo suhteellisen valmis, kun taas Länsisatamaan päin mennessä kaupunginosa on yhtä suurta rakennustyömaata. Täällä saa siis olla jo rauhassa ja itse asiassa merenranta venesatamineen huokuu ihmeellistä rauhaa.

Loistossa meri on osa sisustusta jokaisessa asunnossa, sillä ikkunat ulottuvat katosta lattiaan ja terassit ovat todella kookkaita. 











Stailasimme Loistoon kolme erikokoista asuntoa ja toteutimme jokaisen hieman eri tyylillä. Tämä 76,5 neliöinen kolmio sai tyylikseen modernin ja skandinaavisen.

Ruokailutilan tammipöytään sopivat mustat designtuolit kun nenä päähän ja ryhmän kruunaa Secton musta riippuvalaisin. Vaalea sohva on Ht:n Donna ja tarjotinpöytä Pentikin. Kuvissa pilkottava siro nojatuoli on Adean Lin. Suuri musta paperinarumatto käy tyyliin, sen hankimme yhteistyökumppanimme Vm-Carpetin mallistosta. Sohvan tekstiilit ovat Hemtexin ja H&M Homen.




Toisen makuuhuoneen sisustimme työhuoneeksi. Klassinen käsinojallinen Ton-tuoli on hankittu Formesta ja työpöytä Jyskistä. Hauska työvalaisin on peräisin Habitatista. Harmaa nojatuoli on Innovationin Splitback. 

Ton-tuoli on juuri nyt ehkä trendikkäin tuoli ja tämäkin tuolifriikki haaveilee sellaisesta! Itselleni tahtoisin nimenomaan tuon käsinojallisen, mutta mustana. Vaikka tuoli on huipputrendikäs nyt, se on kuitenkin niin klassinen muotoilultaan, että näyttää hyvältä varmasti vuosikymmentenkin päästä.




Makuuhuoneen petaus on todella muhkea. Vaaleanharmaat pellavalakanat saivat kaverikseen Casan tumman luumun väriset pellavat. Kokonaisuus toimii todella kivasti! Pienet, kevyet tarjotinpöydät ovat Askosta ja valaisimet Bauhausista.






Tässä Loiston ensimmäinen stailaus, mitä tykkäsitte? Lemminkäisen sivuilla voit tutustua myytäviin asuntoihin tarkemmin. 



2 kommenttia:

  1. Hei! Todella kaunis! Mistä tämä ruokapöytä?

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos! Ruokapöytä on ostettu helsinkiläisestä Arrogant Designista ja on täyttä tammea, todella jykevä ja laadukas pöytä:)

    VastaaPoista