Perheasunto Helsingin Kruunuvuorenrannassa

13.5.2016


Helsingin kantakaupungin itäpuolelle on noussut aivan uusi asuinalue, Kruunuvuorenranta. Alue sijaitsee Laajasalon kalliomaisemissa, aivan meren rannassa. Kruunuvuorenselän yli on suunnitteilla silta, joka toteutuessaan tuo kaupungin keskustan vieläkin lähemmäksi.

Stailasimme muutama viikko sitten Yit:n rakentamaan Hitas-taloon vielä yhden asunnon. Edelliset kaksi teimme viime syksynä, kohteen ollessa vielä rakennusvaiheessa. Ne olen esitellyt täällä, aivan blogimme alkumetreillä.

Tässä asunnossa on 95 neliötä ja peräti viisi huonetta ja keittiö. Täytyy sanoa, että näihin neliöihin on saatu hienosti mahtumaan kaikki toiminnot ilman ahtauden tuntua. Tähän asuntoon voisi muuttaa isompikin perhe! 


Olohuoneessa käytimme taas kerran H&M:n tämän kevään uutuustekstiilejä, tällä kertaa raikkaassa mintun sävyissä. Minttu on erityisen kaunis yhdistettynä valkoiseen ja vaaleaan puuhun. Olohuoneen pöytä Hayn Tray Table ja matto iki-ihana Linie Designin Asko Mixed.

Suuri Kentianpalmu raikastaa keittiön. Tuolit Eames ja muut kalusteet Ikeasta. Pöydän päällä Ikean Sinnerlig-valaisin. 


Makuuhuoneen pellavalakanat ovat todella kauniit, H&M:stä nekin. Yöpöydät ja -valot Ikeasta.


Kaksi makuuhuonetta sisustimme lastenhuoneiksi. Tässä huoneessa asuu leikki-ikäinen, lasten Pantone-tuolit ovat hauskat. Askartelupöydän virkaa toimittaa Kodin Ykkösestä löydetty musta sohvapöytä.


Tilavalle lasitetulle parvekkeelle mennään keittiön ja olohuoneen välistä. Tilaan mahtui hyvin sekä aurinkotuolit että pieni ruokapöytä. Musta hyllykkö on Hobby Hallin. Koska asunto on ylimmässä kerroksessa, on terassin katto monen metrin korkeudessa ja se tuo huimasti tilan tuntua ja avaruutta.
Tästä stailauksesta tykkäsin itse todella paljon, mitäs te piditte?

Tarkempia tietoja asunnoista saat kohteen sivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti