Espoon Pyökki - helppoa asumista Tapiolassa

12.5.2016


Viime keväänä valmistunut Espoon Pyökki on osa Metsä-Tapiolan jalopuukorttelia, johon kuuluu neljä 13-kerroksista taloa eteläisessä Tapiolassa, aivan Tapiolan keskuksen kupeessa. Korkeat talot ovat jykeviä maamerkkejä ja osasta asunnoista avautuvat mahtavat näkymät merelle. Tapiolasta on lyhyt matka joka paikkaan, länsiväylää pitkin olet Helsingin keskustassa kymmenessä minuutissa. Pian aukeava länsimetro lisää kulkemisen helppoutta entisestään. 

Olimme jo aikaisemmin stailanneet vieressä sijaitsevan Jalavan ja nyt saimme toiveen tehdä sisustuksesta selvästi erilainen. Siinä kun Jalava oli stailattu nuorekkaampaan makuun, tuli Pyökin sisustuksesta selvästi varttuneemmalle väelle suunnattu.






Huomaan, että taas olemme päätyneet Ikean Norsborg-sohvaan. Ei voi mitään, on se vaan niin kiva! Hauska yksityiskohta sohvassa on sivussa oleva tasku, sinne voi sujauttaa kivannäköisen sisustuslehden. Retrohenkinen violetti nojatuoli löytyi Mondosta Vantaan Petikosta. Meille ehkä hankalimpia hankittavia huonekaluja ovat juuri nojatuolit. Ikean yksilöt eivät useinkaan innosta ja muissa huonekalukaupoissa nojatuolit ovat melkein aina tilaustuotteita. Meillähän ei ole juuri koskaan aikaa odotella toimitusta vaan tarvitsemme tuolin heti! Siksi meidät löytää usein koluamassa liikkeiden poisto- ja löytönurkkia. Matala sohvapöytä on Adean Band.







Keittiöstä tuli vaalea. Korkeakiiltoinen Corona-pöytä on aikoinaan ostettu Kodin Ykkösestä ja Tenor-tuolit ovat Iskusta. Keittiön verho tehtiin Ikean kankaasta.





Makuuhuone oli kivempi luonnossa, jotenkin tähän kuvaan en ole saanut lainkaan tunnelmaa luotua (valokuvaus on vaikea laji!). Joka tapauksessa petaus on sekoitus Jyskiä ja H&M Homea, yöpöydät ja -valot Ikeasta.






Sellainen pikkukoti Tapiolassa, mitäs pidit? Tämäkin koti on myynnissä ja täällä voit tutustua kohteeseen lähemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti