Pirteää ja keväistä Vantaan Kaivokselassa

8.4.2016


Moikka taas pitkästä aikaa! Kiirettä on pitänyt stailausrintamalla ja meillä on monta kohdetta täällä blogissa esittelemättä. Ja uutta rakennetaan kovaa vauhtia, ensi viikolle meillä on peräti kolme uutta stailausta.

Tänään ajattelin esitellä teille stailauksen, jonka teimme jo muutama viikko sitten Vantaan Kaivokselaan, tämän asunnon naapuriin.  Tästä tilavasta kaksiosta tuli väritykseltään keväisen pirteä; mustavalkoista pohjaa pehmentävät vaalea puu ja raikas keltainen. Sisustuksesta tuli oikein onnistunut ja asiakas oli todella tyytyväinen kodikkaaseen lopputulokseen. 

Ikean valkoinen Norrsborg sopii olohuoneeseen kuin nenä päähän. Lisäksi pääsimme vihdoin käyttämään uusia Lisabo-sohvapöytiä, joista kirjoittelin tässä postauksessa. Kiva ristikkojalkainen ruokapöytä niinikään Ikeasta, Dalshult nimeltään. Jyskin mustat tuolit tuovat ryhtiä kokonaisuuteen.


Raikkaat keltaiset ja mustavalkoiset tekstiilit ovat H&M:n kevään mallistosta. Ikean valkoisella Vittsjö-hyllyllä saadaan toivottua korkeutta sisustukseen, lisäksi kirjahylly tavaroineen tuo kodikkuutta.


Makuuhuoneeseen petasimme Kodin1 uutuustekstiilit, vuodevaatteet ovat laadukkaan oloista puuvillaperkaalia. Makuuhuoneen pieneen syvennykseen saimme mahtumaan pikkuruisen työpisteen. 


Lisabo-pöytien muotoilu ja materiaali jaksaa ihastuttaa. Tämä onkin lempikuvani koko asunnosta. 
Pirteää ja keväistä; tästä stailauksesta tulee hyvälle mielelle. Tämä kaunis koti on vuokrattavissa ja tästä linkistä pääset kohteen sivuille. 

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti