Espoon Kummeli - lähellä kaikkea

21.3.2016


Yit:n asunto Oy Espoon Kummelissa asut lähellä kaikkea. Naapurissa palvelee kauppakeskus Lippulaiva, terveyskeskus, uima- ja jäähallit sekä päiväkodit ja koulut. Julkisilla pääset mukavasti ja vaivattomasti Helsinkiin ja Tapiolaan. Tulevaisuudessa Länsimetro nopeuttaa liikkumista entisestään. Ja mikä parasta; luonto, meri ja lenkkipolut ovat aivan nurkan takana. Espoonlahdessa on mukava asua!

Sisustimme Kummeliin neljä erilaista esittelyasuntoa ja tässä esittelen teille niistä ensimmäisen; 98,5-neliöisen perheasunnon. Tässä asunnossa on hulppea lähes 40-neliöinen lasitettu terassi, joka tarjoaa mahtavasti lisätilaa puolet vuodesta. Terassin esittelen teille kunhan stailaamme sen myöhemmin keväällä. 





Olohuone-ruokatilan jaoimme sijoittamalla sohvan keskelle huonetta. Ramsätra-taso on sopivan korkea peittämään pikkuikkunan alla olevan patterin ja tikashylly oli kuin tehty kahden ikkunan väliin. Hayn Tray-pöydät ovat sopivan keveät pienehköön tilaan. Huomaa upea, väriä tilaan tuova patchwork-matto, löytö Ikesta!





Tässä kuvassa tilanjako näkyy paremmin. Ruokailutilan väriläiskänä toimivat Ikean uutuustuolit, Leifarnet. Hauska lattiavalasin on Hemtexistä.















Makuuhuoneita on kolme ja ne kaikki sisustimme Elloksen tämän kevään tekstiileillä, joista kirjoittelin aiemmin täällä. Keväisiä, heleitä värejä ja raikasta tunnelmaa, siitä on tämä koti tehty!





Lähemmin tähän kotiin pääset tutustumaan Yit:n kohdesivulla, mitäs pidit tästä stailauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti