Merellinen Larun Portti

15.4.2016


Tässä työssä pääsemme kyllä tutustumaan aivan upeisiin asuntoihin ja taloyhtiöihin. Sellainen on myös Hartelan äskettäin valmistunut Larun Portti aivan Lauttasaaren sillan päässä. Osuva nimi taloyhtiölle, nimittäin tästä alkaa Lauttasaari!

Larun Portissa on 57 erikokoista asuntoa, joista lähes kaikista on näkymä Lauttasaaren- ja Seurasaarenselälle. Tämä on ollut suunnittelun lähtökohtana eikä ihme, niin mahtava näköala terasseilta avautuu. Larun Portti pyrkii tarjoamaan asukkailleen jotain uutta ja taloyhtiöstä löytyykin mm. viinikellari. Lisäksi talon alle on rakennettu autohalli, joten Lauttasaaren ikuiset parkkiongelmat voi unohtaa.  

Koska Larun Portti on arvotalo, sen huoneistot on myös varusteltu korkealuokkaisin materiaalein. Ensimmäisenä silmiin osui kaunis saarnilankkuparketti. Asunnossa on upea lasitettu terassi merinäköaloin ja tilava saunaosasto. Keittiö on moderni ja tyylikkäästi toteutettu.  








Tilaaja toivoi arvokasta, talon henkeen sopivaa sisustusta. Ruokapöytä on jykevää tammea ja mustat tuolit tuovat ruokaryhmään toivottua kontrastia. Valoa tilaan antavat Normann Copenhagenin valaisimet ja ylellistä tunnelmaa luo bambusilkkimatto, joka hankittiin Vepsäläiseltä. Sieltä olemme hankkineet myös sisustukseen sopivan taulun. Musta, kevytrakenteinen sivupöytä on Habitatilta. Nuo valaisimet eivät muuten ole mitään stailaajan unelmavalaisimia. Valo kun tulee litteässä paketissa ja kasaus kysyy sekä aikaa (jota ei yleensä ole) että hermoja (niitä vielä vähemmän)!

Parasta olohuoneessa on ehdottomasti lasitettu terassi, jonka lasiliukuovet ovat kokonaan avattavissa. Todellista luksusta kesäaikaan, yksi huone lisää siis. Valitettavasti kuvauspäivänä vallitsi Lauttasaarenselällä niin paksu sumu, ettei terassin saati näkymän kuvauksesta tullut mitään.







Makuuhuoneen väripaletin pidimme niukkana. Petauksessa yhdistimme tummanharmaisiin pellavalakanoihin Stockmannin päiväpeiton ja koristetyynyt. 






Työhuone on minimalistinen, vain välttämättömin on esillä. Nojatuolin konjakinruskea nahka sopi erityisen hyvin tähän asuntoon. Kaunis pöytävalaisin on Habitatista, toisen samanlaisen sijoitimme eteiseen.






Tällainen kohde tällä kertaa, pitäs piditte stailauksesta?

Jos innostuit Larun Portista, täällä voit tutustua kohteeseen lähemmin. Sinulla on mahdollisuus tutustua siihen myös paikan päällä, sillä sunnuntaina 17.4 pidetään asunnossa seuraava näyttö.

2 kommenttia: