Huhtikuun inspiraatio

13.4.2016


Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Suurin osa stailaustiimistämme on kaatunut tällä viikolla sänkyyn kevätflunssan vuoksi, niin minäkin. Huomenna on kiva jo päästä kunnolla työn touhuun ja stailaamaan. En osaa kipeänäkään oikein katsella telkkaria, joten enimmäkseen olen lukenut sisustusblogeja ja selaillut Pinterestiä. On ollut todellakin aikaa inspiroitua kaikesta kauniista! 

Minulle ehkä koukuttavin sosiaalisen median kanavista on tällä hetkellä juuri Pinterest. Olen koonnut itselleni erilaisia tauluja nyt jo jonkin aikaa. Jos inspiraatio on joskus kadoksissa, yleensä kurkkaus Pinterestiin auttaa. Tämä toimii niin töissä kun kotona, jossa vimmattu uudistusinto iskee aina keväisin!

Tällä hetkellä inspiroidun eniten...


1. Viherkasvit

Follow Anu's board Plants on Pinterest.


Juuri nyt haluaisin kotiini ainakin viikunapuun, erilaisia kaktuksia, peikonlehden ja sitruunapuun... näin muutamia mainitakseni. Olen jo vaihtanut vanhan suuren limoviikunan ihanaan Kentianpalmuun. Tykkään tuollaisista harvoista ja korkeista palmuista yli kaiken, antavat jotenkin rentoa fiilistä tilaan. Kaktuksista olen myös innostunut, ryhmä erilaisia olisi huippu! Vielä kun olisi ne syvät ikkunalaudat, joille tehdä asetelmia... Viikunapuu houkuttelisi myös mutta sellaista en ole vielä onnistunut löytämään. Vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte mistä niitä täältä pääkaupunkiseudulta voisi löytää. Sitruunapuu näyttää kauneimmalta vaaleassa saviruukussa, ehkäpä sijoitan sen terassille keväämmällä.


2. Terrakotta-ruukut


Tiedän, tiedän... nämähän ovat olleet pinnalla jo vaikka kuinka kauan. Joillekin asioille sitä vaan syttyy niin hitaasti, naurattaa itseänikin. Ikeasta ja Granitista bongasin kivoja, ehkä käyn hakemassa muutaman kevätkotia piristämään.
























3. Vaaleat lankkulattiat 


Follow Anu's board Floors on Pinterest.


Vaikka kuinka rakastan vitivalkoisia lattioitamme, en enää laittaisi laminaattia kotiimme. Enkä mitään muutakaan muovista materiaalia, aitoa puuta sen olla pitää! Tanskalaisen Dinesen leveät lankkulattiat ovat upeita mutta esimerkiksi kotimaiselta Timberwiseltakin löytyy kauniita lattioita. Rakastuin heidän mattalakattuun saarniparkettiinsa, ah!
Pidän myös kovasti klassisesta kalanruotoparketista. Sellainen sopisi erityisesti haaveidemme keskustakotiin vanhassa kivitalossa...



4. Järjestely ja karsiminen



Follow Anu's board Organizing on Pinterest.


Into karsimiseen iskee aina tasaisin väliajoin, yleensä keväisin. Karsin tavaramäärää ja yleensä aika rankallakin kädellä, se on uskomattoman vapauttavaa! Saan tehtyä itse karsimisen ripeästi mutta sitten ne pinot myytäviä tai kiertoon pistettäviä tavaroita pyörii varastossa tai vaatehuoneessa.  Nytkin kaapissa odottaa vino pino jo ikuisuus sitten myyntituomion saaneita muumiastioita, koruja ja sisustustavaraa, vaatteita odottamassa kirppispöytää, vanhoja leluja menossa lähipäiväkotiin ym. Joten tehtävää riittää ja kun valmista tulee, saakin aloittaa alusta.

Viime aikoina olen myös puuhaillut tauluseinää tv:n ympärille. Siinä riittää askartelemista ja miettimistä, kirjoittelen siitä postausta kun valmista vihdoin tulee. 

Pikkuhiljaa olisi syytä inspiroitua myös pihanlaitosta ja kasvihuoneesta, tehtävää riittää myös pihan puolella. Odottelen rauhassa inspiraatiota, keitän kupin kahvia ja sukellan Pinterestin syövereihin. 
Inspiroivaa kevätpäivää kaikille!

Täältä voit käydä katsomassa kaikki Pinterest-tauluni, tervetuloa seuraamaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti