Lapsiperheen koti Lahdessa

6.11.2015


Stailasimme Lahdessa pari viikkoa sitten Vvo:n juuri valmistuneen vuokrakodin. Avara kolmio sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, Asemantaustan kaupunginosassa. Itse asiassa juna-asema on vieressä, parin minuutin päässä ja ratakin kulkee aivan talon vieressä. Olimme kuitenkin yllättyneitä ettei junan äänet kuuluneet sisälle juuri lainkaan. Tämä koti on kyllä loistavalla paikalla vaikka pääkaupunkiseudulla  töissä käyvälle.
Saimme toiveen, että kolmio sisustettaisiin pienelle perheelle. Sisustuksesta tuli rento ja nuorekas, kodikaskin. Tyylillemme uskollisina pidimme pohjan vaaleana ja värit neutraaleina mutta toimme tekstiileillä ja julisteilla sisustukseen juuri sopivasti väriä.









Me emme voi stailauksissa porata seiniin tauluja, joten joskus laitamme suuret taulut nojaamaan seinään. Toimii, mutta taululla täytyy olla kokoa. Pienempiä julisteita tai kortteja kiinnitämme seinille usein teipillä.




Tähän kotiin sopi parhaiten pyöreä pöytä ja se riittääkin ruokailuun kolmehenkiselle perrheelle, mutta tarvittaessa pöydän ympärille mahtuu useampikin tuoli,  Pöytä on Ikean Docksta.








Toiveena oli, että tekisimme asuntoon jonkin pienen jouluisen nurkkauksen tai kattauksen. Emme halunneet kaivaa jouluvaloja ja -palloja esiin lokakuussa, joten teimme sohvapöydälle pienen glögikattauksen.

Vvo:n Lumo-koteihin pääset tutustumaan täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti