Granitin joulu

28.11.2015


Nyt kun ensimmäinen adventti kolkuttelee ovella, on viimeistään hyvä alkaa miettimään joulun tuomista kodin sisustukseen. Joulu on ihanaa aikaa, saa tuoda valoa pimeyteen valoilla ja kynttilöillä sekä koristella kotia joulun kukilla ja tehdä erilaisia asetelmia. Granit on ihastuttanut luonnonläheisillä väreillään ja materiaaleillaan suomalaisia jo monta vuotta mutta parina viimeisenä vuonna tästä ruotsalaisesta sisustuskaupasta ostaminen on ollut astetta helpompaa, Helsingissä on liikkeet Bulevardilla ja Forumissa ja nykyään tuotteita voi tilata kotiin myös verkkokaupasta.

Granitista kannattaa hakea lahjapaperit, narut ja kortit. Persoonallinen tapa tehdä omanlaiset pakettikortit on painaa niihin nimet Granitin leimasimilla. Alla kuva minun lahjatouhuista, tänä vuonna on aloitettu aikaisin;)









Kokosin tähän  muutamia jouluisia suosikkeja Granitin valikoimista. 







Glögin voi tänä vuonna tarjota lasisesta teekannusta ja nauttia kirkkaista lasimukeista. Löysin myös valikoimista mahtavan piparkakkutalomuotin, jolla voi helposti tehdä modernin piparkakkutalon keittiötä koristamaan.
Paitsi kattaustarvikkeet, saat Granitista myös pikkuherkut joulupöytään tai pikkujouluihin. 













Ihastuin erityisesti näihin lasikupuihin. Erikokoisista kuvuista saisi ihanan asetelman. Valkoiset hyasintit näyttäisivät kauniilta kupujen alla, miksei sinne voisi laittaa joulupallojakin.






Marmori on klassinen materiaali. Valkoisen marmorin rinnalle on noussut myös tyylikäs vihreä. Granitista löydät marmoriset leikkuulaudat ja morttelit vaikka joulupöytää koristamaan. 

Nyt vaan joulun kattausta ja koristeluita suunnittelemaan, Granitin verkkokauppaan ostoksille klikkaat itsesi täältä.

Tuote- ja inspiraatiokuvat on lainattu Granitin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti