Urbaani kotikeidas lähellä kaikkea

29.5.2017





Bonavan rakennuttama uudiskohde Espoon Ampeeri nousee Espoon Matinkylään aivan kauppakeskus Iso Omenan kupeeseen. Matinkylästä on helppo liikkua mihin vaan. Länsimetro tulee kulkemaan melkein kotiovelta ja uusi bussiterminaali palvelee myös, joten autoa ei välttämättä tarvita. Kuitenkin jos omistat auton, on autopaikat sijoitettu kätevästi pihakannen alle autohalliin. Hallista pääset suoraan hissillä omaan kotikerrokseen, kuinka helppoa!

Kotikulmilta löytyvät kaikki mahdolliset palvelut ja luonnonläheinen Matinkallio tarjoaa aktiiviliikkujalle ja ulkoilusta nauttivalle paljon mahdollisuuksia. Vaikka Ampeeri on keskellä elämää on se silti luonnonkauniin puistoalueen vieressä. Ja mikä parasta, meren ranta ja rantaraittikaan eivät ole kaukana.

Sisustimme Ampeerista kolmion perheelle, jossa on yksi kouluikäinen lapsi. Tämän asunnon 67,5 neliötä on käytetty viisaasti, kaikki tarvittava on tässä; mukavat tilat oleskeluun, riittävät säilytystilat ja tilava kylpyosasto saunoineen.







Olohuoneeseen kannoimme ensimmäiseksi sisään Adean Skannolle suunnitteleman kauniin harmaanruskean sohvan. Sen kaverina on Annon valkoinen nojatuoli ja Jyskin sohvapöytä. Ylellisen pehmeä banaanisilkkimatto on Furninovan ja se on hankittu Vepsäläiseltä.

Koko tilaan antaa eloa ja väriä Romon turkoosinsininen tapetti, jonka sävyyn tamminen ruokapöytä käy erityisen hyvin. 





U-mallinen keittiö on ruokatilan jatkeena osana suurta oleskelutilaa. Materiaalit ovat ajattomat, valkoiset kaapistot yhdistettynä harmaaseen laminaattitasoon. 

Kattaus on Habitatista ja lasit Ikeasta, juuttiabletit ovat Stockmannilta.





Koululaisen huoneen sisustus on rauhallisen siniharmaa. Sängyn viereen jäi tilaa pienelle yöpöydälle ja -valolle. Petaus on sekoitus H&M Homea ja Ellosta. Matto on myös Ellokselta.

Oven taakse saimme kätevästi mahtumaan Ikean pitkänmallisen työpöydän. Pöytä on sopivan kapea, ettei se tuki tilaa täysin. Harmaa työtuoli on Habitatin.







Suureen makuuhuoneeseen sijoitimme trendikkään puupenkin ikkunan alle. Penkille on mukava koota viherkasveja tai tehdä erilaisia asetelmia, se toimii ikkunalaudan tavoin.

Petaus on Stockmannin Casa-mallistoa ja päiväpeitto Hemtexin. Sirot yöpöydät ovat Habitatin ja valot Ikean.

Ilmettä huoneeseen antaa Romon tapetti, joka on samaa kuin olohuoneessa mutta vain hopenharmaassa värissä. Rottinkivalaisin ja vaalea puupenkki pehmentävät tunnelmaa sopivasti, molemmat on ostettu Ikeasta.







Asunnon kylpytilat ovat materiaaleiltaan ajattomat. Puhtaanvalkeat seinät yhdistettynä tummanharmaaseen lattialaattaan toimii aina. Särmää tilaan antaa tehosteseinään valittu harmaa suuri laatta. Tekstiilit ovat Stockmannilta.





Asunnon lasitetulle parvekkeelle on käynti olohuoneesta ja mukavaa suojaa ja yksityisyyttä antaa osittainen ritilöinti lasituksen edessä. Aurinkotuolit ovat Vepsäläiseltä ja pikkupöytä on hankittu aikoinaan Kodin Ykkösen loppuunmyynnistä. Rento Jassa-matto on Ikean tämän kevään uutuuksia. Tekstiilit ovat H&M Homesta. Parvekkeelta on ihanan vehreät maisemat.



Tällainen stailaus syntyi tällä kertaa, mitäs tykkäsitte? Jos kiinnostuit enemmän Matinkallion elokuussa valmistuvista asunnoista, täältä voit lukea kohteesta lisää. Olisiko tässä uusi kotisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti