Kyläidylli keskellä Espoota

12.10.2016


Espoon Kauklahdessa, aivan Kehä kolmosen kainalossa sijaitsee uusi Hansavalkaman asuinalue. Se on rauhallinen pientaloalue, jossa vallitsee uuden ajan kyläidylli. Kaikki palvelut sijaitsevat omalla kylällä mutta silti Helsinki on vain reilun vartin ajomatkan päässä. Kauklahdesta pääset keskustaan kätevästi myös junalla.

Stailasimme Espoon Luotsiin hurmaavan 43-neliöisen kaksion. Tämä pikkukoti on oikea tilaihme, neliöt ovat siis harvinaisen järkevästi suunniteltu. Asunto sijaitsee maan tasassa ja pienen oman pihan lisäksi omistat myös kätevän ulkovaraston. 


Harvaan kaksioon mahtuu suurehko divaanisohva mutta tämä tila suorastaan vaati sitä. Pieni sohva olisi nimittäin näyttänyt pikkuruiselta tuossa yllättävän tilavassa olohuoneessa.






'




Harmaa sohva on Iskun Nordic ja suuri matto Ikean Hodde. Pienet mustat tarjotinpöydät ovat Annon mallistosta ja kävin ne ostamassa Kodin ykkösen loppuunmyynnistä. Sohvan tekstiilit Askosta, Hm:stä ja Ikeasta. Lämpöä harmauteen tuovat Etolan meriheinäarkut sekä Clas Olsonilta hankittu oliivipuu. Pitkät verhot ovat Hemtexiltä.

Tilasimme vähän aika sitten Deseniolta julisteita vinon pinon ja tämä lintujuliste vei sydämeni täysin. Todella kaunis ja moneen sisustukseen sopiva!





Keittiö on olohuoneen jatkeena ja tilaan mahtuu mainiosti pöytä neljälle. Pöytäryhmä on Ikeasta ja verhoksi ripustin Annon Viima-kankaasta tehdyn verhon antamaan hieman säpinää sisutukseen. Matto on H&M:n mallistosta.




Pidin kovasti keittiön kaapeista. Tummanharmaa muuten niin vaaleassa sisustuksessa antaa tilaan kivasti särmää. 













Makuuhuone on kompakti mutta parisänky mahtui kuin mahtuikin tilaan. Tekstiilit ovat  vaaleita, lämpöä sisustukseen antaa Ikean juuttimatto sekä Peroban rottinkivalaisin. Mustavalkoiset vuodevaatteet ovat H&M:n mallistosta ja vaaleanharmaat puolestaan Stockmannilta. 




Details are everything! Vai mitä olette mieltä? Tämän asetelman taulut ovat Deseniosta ja kauniit pikkutavarat Annolta. Kannattaa muuten vielä vierailla Kodin1-liikkeissä, ainakin Espoon Merituulen liikeessä oli vielä eilen kodin sisustustavaroita ja -tekstiilejä todella edullisesti!

Meillä kiireinen stailausviikko vielä jatkuu. Olemme tällä viikolla jo viimeistelleet kaksi asuntoa Helsingin Kampissa (kirjoittelen niistä lisää ensi viikolla) ja stailanneet tämän Espoon kaksion. Huomenna alkaa 75-neliöisen kolmion stailaus Vantaan Kivistössä, stay tuned:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti