Kaunis ja harmoninen koti Espoossa

22.9.2016


Tämä stailauskohde oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä! Upouusi rivitaloyhtiö arvostetulla alueella Espoon Tuomarilassa. Olohuoneeseen ja avokeittiöön tulvivan valon määrä on uskomaton, kiitos lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden. Olohuoneen sisustus on harmoninen. On se vaan niin, että laadukas sohva tekee olohuoneen, samoin matot ovat tärkeitä. Adean sohva on kaunis ja jämäkkä. Furninovan banaanisilkkiä oleva matto on sille täydellinen kaveri. Sohvapöytä Jyskistä ja jalkavalaisin Bauhausista.


Taas kerran tilaan sopi parhaiten pyöreä pöytä. Ikean Billstaan yhdistimme Jyskin tuolit ja Secton valaisimen. Puu pieninä ripauksina tuo kivasti lämpöä tilaan. Käytämme aina kuitenkin myös mustaa tai tummanharmaata jämäköittämään sisustusta.


Oletteko jo muuten tutustuneet Ikean Björknäs-mallistoon? Itse ihastuin tuohon koivuiseen penkkiin. Näitä saa myös harmaalla lampaankarvapehmusteella, nappivalinta esimerkiksi mökille! Lisäksi sarjan musta vitriinikaappi nahkavetimillä on todella hieno.

Keittiön materiaalit ovat vaaleita ja laadukkaita. Välitilassa on käytetty  hopeansävyistä levyä.


Makuuhuoneen valo ja maisema tekevät tilasta erityisen viihtyisän. Suuren ikkunan vieressä oleva lasiovi on nappivalinta, vihreä maisema tulee ikään kuin sisään asti. Tekstiilit on hankittu Stockmannilta, H&M:ltä ja Missonilta. Valaisin Jyskistä ja yöpöytä Ikeasta. 


Pesutilat tässä talossa ovat suorastaan ylelliset. Katsokaa nyt tätä kodinhoitohuonetta, joka toimii hyvin myös saunan vilvoittelutilana. Materiaalit ovat huolella valittuja ja laadukkaita. Myös tähän tilaan toimme monikäyttöisen Björknäs-penkin.Tämä kohde on vasta tulossa myyntiin ja luulen, ettei se kauaa ehdi markkinoilla vanheta. Tähän on nimittäin helppo ihastua! Mitä muuten pidit stailauksesta?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti