Ihana Balmuir ja BLACK FRIDAY!

27.11.2015


Stailia on solminut yhteistyön ihastuttavan kotimaisen yrityksen, Balmuirin kanssa. Stailissa olemme kovin ihastuneita juuri nyt pinnalla olevan Balmuirin tuotteisiin ja olemmekin jo saaneet stailata heidän laadukkailla tektiileillään.

Balmuir on varmasti usealle tuttu merkki, mutta tässä vielä lyhyesti yrityksestä. Balmuir on perheyritys joka tarjoaa laadukkaista luonnonmateriaalista valmistettuja asusteita sekä kodin sisustuksen luksustuotteita. Tuotteet on valmistettu korkein eettisin perustein ja standardein. Balmuirin aate on myös se, että tuotteissa käytetyt materiaalit ovat hienointa ja laadukkainta luonnonmateriaalia. Kestävyys ja laatu ovat perusperiaatteita tuotteissa. Balmuir on kasvava yritys ja mm. ihanat huvit, asusteet, kodin tekstiilit ja sisustustuotteet ovatkin löytäneet suomalaisten ylle ja koteihin jo vuodesta 2007 asti. Tuotteita on myynnissä myös ympäri maailman aina hienompia tavarataloja myöten. Tuotteiden arvostusta on nostanut se, että Balmuirin on nähty koristavan myös kuninkaallisia hoveja. 

Balmuirin valikoimaa voi ihastella ja ostaa heidän omasta verkkokaupastaan, Vepsäläiseltä sekä Stockmannilta. Showroom sijaitsee Helsingissä Lauttasaaressa.  

BLACK FRIDAY -tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, vaikka joulahjahankinnoissa. Verkkopaupasta saa tänään 20% alennusta kaikesta! Alekoodi on BLACKFRIDAY20.








Kuvat ovat Lauttasaaren Showroomilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti