Syksyistä tunnelmaa Hyvinkäällä

9.11.2018


Hei kaikki, pitkästä aikaa! Täällä blogissa on ollut hiljaista jonkin aikaa, vaikka stailaukset ovat pyörineet tasaiseen tahtiin. Syksy on jo ehtinyt karata pitkälle. Tunnelma myös sisustuksissa on kääntynyt lämpöä ja tunnelmaa tavoittelevaan suuntaan. Vaikka syksy onkin Suomessa sameaa ja harmaata, voi sisustuksella tunnelmoida omasta syksystä vähän ihanampaa. Oletteko te "hyggeilleet" kotona?



Viime viikolla pääsimme sisustamaan Hyvinkäälle. Aivan keskustan tuntumaan on rakentumassa Hangonratapihalle uusi viihtyisä asuinalue. YIT rakentaa aivan juna-aseman ja  palveluiden läheisyyteen yhteensä seitsemän asuintalon korttelin, joissa tulee olemaan yhteensä 2000 uutta kotia hyvinkääläisille. 





Olohuoneen sisustuksessa käytimme syksyisiä lämpimiä sävyjä. Hyvinkään Willassa sijaitsee aivan ihana sisustuskauppa, Moodidoo. Kävimme Moodidoossa sisustusostoksilla ja mukaan lähtikin mm. ihania tekstiilejä, valaisin ja maljakko. Moodidoossa on aina ihana tunnelma ja paljon kaikkea kotiin tai lahjaksi. Kannattaa käydä!




Sisustimme 70 neliöisen asunnon talon viidennestä kerroksesta. Tässä saunallisessa asunnossa on iso parveke josta on näkymät pitkälle.





Asunnossa on todella kiva pohja. Keskellä asuntoa on tilava keittiö joka yhdistyy mukavasti olohuoneeseen. Niemeke rajaa keittiön ja ruokalitilan/olohuoneen. Avaruuden ja ilmavuuden tunnelma säilyy mukavasti. 








Makuuhuoneita asunossa on kaksi. Pienempi sisustettiin työhuoneeksi ja isompi tunnelmalliseksi makuuhuoneeksi.

Jos kiinnostuit ja haluat päästä ihastelemaan tätä asuntoa paikan päälle, ota yhteyttä www.yit.fi !

Mukavaa ja tunnelmallista syksyä!


1 kommentti:

  1. Aivan ihana tunnelma! Mistähän mahtaa olla sohvalla oleva punaruskea tyyny ja makuuhuoneen kattovalaisin, ne osuivat heti silmään.��

    VastaaPoista