Kaksio merellisessä Espoossa

1.12.2017






Lumista joulukuun ensimmäistä! Vihdoinkin saamme hieman lunta tänne etelään pimeyden keskelle, joulukuu alkoi kun alkoihin talvisissa merkeissä :)


Pari viikkoa sitten kirjoittelin teille tästä upouudesta sympaattisesta pikkukaksiosta ja lupasin silloin näyttää teille kuvat toisestakin stailatusta asunnosta samassa taloyhtiössä. Tämä asunto on jo myyty (stailaus todellakin tehoaa) mutta talossa on vielä pari myytävää, joten vielä ehdit asuntokaupoille!

Kyseessä on 51-neliöinen kulmahuoneisto, josta löytyy kaikki mukavuudet mm. oma sauna, makuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone sekä lasitettu parveke. Kun asuntoon astuu sisään, tuntuu se ehdottomasti neliöiltään suuremmalta. Eteinen on tilava ja siitä on suora käynti avokeittiöön. Keittiö on L-mallinen ja heti sen välittömässä läheisyydessä on ruokailutila suurine ikkunoineen. Paitsi, että tästä ikkunasta tulvii valoa, on näkymänä kaunis puistopuromaisema.










Olohuoneesta tuli selvästi graafisempi kun sisarestaan seuraavassa rapussa ja pidimme värimaailman niukkana niinkuin tapoihin kuuluu. Ryhdikäs tummanharmaa sohva on Novapakin Day. Jos ette muuten vielä ole tutustuneet Novapakin sohviin, suosittelen ehdottomasti sen tekemään. Täällä voit tutustua yritykseen ja tuotteisiin. Novapakin kaikki sohvat ovat korkealaatuisia ja ne valmistetaan käsityönä Lahden tehtailla.

Matto on Vm-Carpetin paperinarumatto ja penkki on Jyskin Virum. Tekstiilit ovat sekoitus Hemtexiä ja Ellosta. Samettityyny on H&M:n.







Ruokailutilaan sopi ehdottomasti parhaiten pyöreä pöytä. Se on tuttu Ikean Billsta ja yksinkertaiset tuolit ovat samasta paikasta. Pöydän päällä valaisee Secton näyttävä Octo. 







Makuuhuoneessa sama värimaailma jatkuu. Muhkeat untuvapeitot on Jyskin valikoimista ja tässä käytimme niitä päiväpeiton tapaan. Muut tekstiilit ovat H&M:ltä ja Ellokselta. 



Tämä stailaus on jo purettu ja asunto myyty mutta täältä löydät vastaavan asunnon samasta talosta. Huomasin, että näyttö on ensi sunnuntaina, joten mene ihmeessä paikan päälle ihmettelemään mikäli kiinnostuit. Tämän taloyhtiön sijainti on Länsi-Metron tulon jälkeen aivan loistava ja aina on ihana muuttaa upouuteen taloon. 


Psst. Kävithän jo lukemassa postauksen viherkasveista.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti