Uuden Helsingin aitiopaikalla

25.5.2016


Hei pitkästä aikaa! Toivottavasti meillä on vielä lukijoita jäljellä vaikka aikaa blogille on tänä keväänä ollut harmittavan vähän. Yritän päivitellä hiukan useammin, jotta saisin kaikki uudet kohteet esiteltyä ennen lomia:)
Meillä on kyllä pidellyt koko kevään uskomattoman haipakkaa stailausrintamalla ja viimeksi olemme ahkeroineet Helsingin Jätkäsaaressa Lemminkäisen uudiskohteiden parissa.  

Helsingin Kompassi on kyllä ainutlaatuinen kohde ainutlaatuisella paikalla. Jätkäsaari on kantakaupungin jatke meren äärellä ja uusi Saukonpaaden alue muuttaa kokonaan Helsingin siluetin. Täällä voit asua urbaanisti lähellä kaikkea mutta silti aivan meren rannassa. Myös venepaikka kivenheiton päässä kotiovesta on täällä mahdollista. 

Stailasimme Kompassiin kolme erityylistä asuntoa ja esittelen teille ensimmäiseksi niistä oman suosikkini. Yksi stailauksista esiteltiin myös hiljattain ilmestyneessä Uusi asunto-lehdessä mutta palataan siihen myöhemmin. 

Tämän asunnon pohjaratkaisu on minusta erittäin toimiva ja erilaisille perheille sopiva. Me sisustimme tämän reilun 90 neliöisen asunnon pienelle perheelle, jossa on vanhempien lisäksi teini-ikäinen lapsi. Yhtä hyvin tässä voisi asua perhe, jolla on useampikin lapsi, sillä makuuhuoneita on kolme. 







Olohuoneeseen löysimme puhtaanvalkoisen sohvan Metropolikalusteesta ja nojatuoli on Annon Pala. Siniharmaat tekstiilit ovat H&M Homen ja mustavalkoinen Chhatwal& Jonnsson, hankittu sisustusliike Olivasta Espoosta. Villamatto on musta Linie Design, sohvapöytä ja tv-taso ovat Ikeasta.

Olohuoneen ikkunasta pilkistää lasitetun parvekkeen kalustus. Musta pöytä ja tuolit on hankittu Jyskistä. Sieltä voi löytää varsinaisia helmiä silloin tällöin, nämä ovat erityisesti mieleeni!












Avokeittiö ruokailutiloineen on yhteydessä olohuoneeseen. Sijoitimme nojatuolin keskelle huonetta ja näin saimme isosta tilasta ikäänkuin kaksi tilaa. Toimii yllättävän monessa kohteessa ja on usein järkevämpää kuin pitkin seiniä sisustaminen. Ruokapöytä on Ikeasta ja tuolit Eames. Ihana valkoinen riiippuvalaisin löytyi Habitatista, samoin marmorikuvioinen kattaus. Pellavaiset lautasliinat Balmuir ja tabletit Stockmannilta. Ripaus sinistä antaa kesäisen tunnelman ja sopi tähän kohteeseen meren rannalla erityisen hyvin. 

Ruokailutila vaati mattoa, koska ilman sitä valkoinen pöytä näytti liian irralliselta. Hankimme pöydän alle samanlaisen villamaton kun olohuoneessa, sillä kaksi erilaista mattoa noin lähekkäin olisi antanut levottoman vaikutelman.








Teinin huoneessa käytimme myös tehosteena sinistä ja vihreää. Vuodevaatteet Balmuir ja muut tekstiilit H&M Home. Pyöreä matto on malliltaan täydellinen pienehköön tilaan. 





Vanhempien makuuhuone on sisustettu tanskalaisen Tine K:n tekstiilein. Yöpöydät Iskusta ja valaisimet Ikeasta. 





Tämä on näkymä asunnon ulko-ovelta sisään astuttaessa. Eteistilaan sijoitimme Ikean tammisen senkin ja sen päälle Artekin mustavalkoisen julisteen. Makuuhuoneet ovat aulasta oikealla ja vasemmalla ovi ylellisiin kylpytiloihin. 





Sauna on suomalaisille tärkeä ja täydellistä on, jos sieltä voi vielä katsella ulos. Kompassissa on panostettu korkealaatuisiin materiaaleihin ja myös sauna lasiseinineen ja pilarikiukaineen on viimeistelty ja loppuun asti mietitty.






Mitä sinä pidit tästä merellisestä stailauksesta? Jos kiinnoistuit kohteesta, voit tutustua siihen tarkemmin Lemminkäisen sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti