Pikkukaksio ja värikäs perheasunto Hämeenkylässä

26.10.2015



Vantaan Pähkinärinteen kupeeseen, Hämeenkylän maille on nousemassa aivan uusi, kylämäinen asuinalue. Yit:n Kruununmaston tontti rajautuu Kolmikallion puistoon ja kylätunnelmaa tuovat suojaisa pihapiiri ja viheralueet. Sisustimme taloon kolme erilaista asuntoa, joista kaksi esittelen teille nyt.

Trendikkyys ja  nuorekkuus olivat avainsanoja  kun lähdimme miettimään tämän kompaktin kaksion sisustusta. Kohderyhmänä kaksiossa oli nuoripari, ehkäpä heidän ensimmäinen yhteinen koti. Halusimme stailaukseen hauskoja, trendikkäitä yksityiskohtia joten petasimme sänkyyn marmorikuvioiset lakanat ja ripustimme ruokapöydän ylle valaisimeksi pelkän polttimon. Myös keittiön ja olohuoneen välissä oleva lattiahylly on sisustukseen sopiva yksityiskohta ja seinänpätkä oli kuin tehty sille. Tämä ensimmäisen kuvan näkymä onkin lempinäkymäni koko asunnossa.
Vähäisistä neliöistään huolimatta kaksio ei tunnu  ahtaalta; päinvastoin! Kaikki tarvittavat toiminnot on näihin neliöihin saatu mahtumaan ; riittävästi säilytystilaa, toimiva keittiö, tilavat pesutilat sekä makuuhuoneessa paikka parisängylle.  Olohuoneessakin riittää tila oleskeluun ja ruokailuun. Loistavaa suunnittelua!
Tässä muutama kuva kaksiosta, toivottavasti tykkäätte!













Samassa talossa sijaitsevasta perheasunnosta halusimme tehdä iloisen värikkään. Tässä 77-neliöisessä asunnossa haasteena oli  pienehkö olohuone mutta saimme kun saimmekin sohvan ja tv-tason näppärästi tilaan mahtumaan. Olohuoneen yhteydessä sijaitsevan  ruokailutilan  ja suurten ikkunoiden ansiosta oleskelutilat eivät kuitenkaan tunnu ahtailta.
Sisustimme vanhempien makuuhuoneen iloisen värisin tekstiilein ja linjaa noudattaen myös asunnon kahdesta lastenhuoneesta tehtiin pirteän värikkäät. Tähän asuntoon toivottiin  asiakkaan puolelta elämisen makua, joten katoimme pöytään muropaketin ja jätimme lasten lelut olohuoneeseen, normaalia lapsiperheen meininkiä siis:)
Tässä stailauksessa suosimme kotimaista. Valaisimet ovat Innoluxin ja tekstiilit Marimekolta ja Finlaysonilta.


















Tähän Yit:n ensi helmikuussa valmistuvaan  kohteeseen pääset tutustumaan lähemmin täältä. Onko tässä uusi kotisi?

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti