Laadukasta asumista luonnonläheisessä kotikylässä

5.7.2018





Kesäinen väri-iloittelu jatkuu! Stailia sisusti kaksi asuntoa Espoon Kauklahteen Yit:n rakentamaan As Oy Espoon Lokinuoraan. Lokakuussa valmistuvan pientalon asunnot ovat viihtyisiä ja järkevänhintaisia. Niissä kaikissa, aivan pienimmässäkin yksiöissä on oma terassi ja pikkupiha. Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä?

Hansavalkama on uusi pientaloalue Espoon Kauklahdessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Kehä kolmosen kainalossa. Harjakattoiset pientalot asettuvat lähekkäin pihakatujen ja puistojen reunamille ja sulautuvat kauniisti vanhaan kulttuurimaisemaan. Palvelutkin ovat lähellä, kauppa löytyy kävelymatkan päästä ja Kauklahden juna-asemalta hurautat lähijunalla Helsinkiin todella nopeasti.





Ensimmäinen asunto on kahdessa tasossa sijaitseva valoisa perhe-asunto. Yläkertaa tulvii valossa vaaleiden pintojen ja ennenkaikkea kahteen suuntaan avautuvien suurten ikkunoiden ansiosta. Pohjaratkaisu on aika nerokas. Keittiö ja olohuone ovat yhtä tilaa ja niiden välistä laskeutuvat portaat alakertaan. Keittiössä on tilaa kunnon ruokapöydälle ja tähän tilaan paras vaihtoehto oli pyöreä pöytä, jonka ympärille mahtuu tarvittaessa useampikin tuoli.



Pirteät värit käyvät vaaleiden pintojen kanssa enemmän kuin hyvin!




Yläkerrassa sijaitsee oleskelutilojen lisäksi päämakuuhuone sekä kylpyhuone ja sauna.




Alakerrassa, eteisen jatkeena on omassa rauhassa sijaitseva koululaisen huone, joka voisi tietysti toimia myös työhuoneena, miksei vaikka yrittäjän kotitoimistona. Matto ja koulupöytä ovat Ikeasta ja pirteä verho on ommeltu Marimekon Räsymatto-kankaasta.



Eteisen lattia on käytännöllistä tummanharmaata laattaa ja säilytystiloja löytyy runsaasti. Myös portaiden alle voi sijoittaa penkin tai lipaston.




Toinen stailattu asunto on 36-neliöinen yksiö, joka on sisustettu poikamiehelle nuorekkaasti. Ikean raitamatto tuo ryhdikästä graafisuutta tilaan ja hauskat, helposti siirrettävät Sack it-
säkkituolit ovat rennosti keskellä lattiaa. Kuka sanoo, että yksiössä pitää olla sohva? Usein sille ei ole tilaakaan, ainakaan kovin isolle sellaiselle. Sänky sijaitsee nurkkauksessa ja sitä voi tarvittaessa päivisin käyttää sohvan tavoin.




Tässä kuvassa näkyy hyvin pohjaratkaisu. Keittiö on i-mallinen ja sen päästä on käynti ikiomalle terassille ja pikkupihalle. Pihalla sijaitsee vieläpä oma varasto. Tällaista luksusta harvemmin yksiössä on, mutta Espoon Lokinuorassa tämä on mahdollista.

Kannattaa tutustua näihin syksyllä valmistuviin asuntoihin tarkemmin, voit tehdä sen täällä. Vielä 16 erikokoista asuntoa on vapaana mutta pidä kiirettä, sillä nämä menevät varmasti nopsaan. 

Lämmintä heinäkuun alkua teille arvoisat lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti